Ceai de valeriana 20plicuri STEF MAR

Producator: STEF MAR
Brand: STEF MAR
Forma prezentare: plicuri, 20 buc
Pret magazine: 5.7 lei
Pret remediu.ro:
4.96 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Ceai valeriana – Datorita componentelor din uleiul volatil, in special valepotriailor respectiv acizilor valerianici, preparatele pe baza de Valeriana ( ceai valeriana ) sunt recomandate in insomnii, nervozitate, hiperexcitabilitate motorie si senzoriala, in nevroza cardiaca si ca antispastic usor.

Mod de preparare ceai valeriana:
Infuzie / 1-2 plicuri la o cana cu apa (250 ml); se bea o cana pe zi, seara inainte de culcare

Valeriana (Valeriana officinalis) este o specie de plante erbacee perene din familia Valerianaceae. Mai este denumita si odolean, navalnic, gusa-porumbelului sau iarba-pisicii.
Tulpina creste pana la o inaltime de 70-170 cm. Florile sunt rosii-liliachii pana la albe, grupate intr-o inflorescenta umbeliforma. Înfloreste in perioada iunie-august.

Principalele substante active sunt: ulei volatil, acid izovalerianic si acid valerianic, alcaloizi (catinina, alfa-metil-pirilcetona, valerianona). Preparatele din rizom (ceai, tinctura, extract uscat), administrate intern si extern (bai), sunt indicate in stari de agitatie, tulburari ale somnului si aritmii cardiace de natura nervoasa.

Utilizarea valerianei are o tradtie de peste patru mii de ani, fiind considerata o planta de referinta, atat in Europa, cat si in Asia. Investita si cu insusiri magice de tradtia populara, in ultimele patru decenii i-au fost dedicate sute si sute de studii medicale, care toate atesta acelas lucru: valeriana este una dintre cele mai eficiente remedii in tratarea tulburarilor emotionale, precum si a bolilor fizice asociate lor. O problema de extrema actualitate in vremurile noastre, care stau sub semnul tensiunii si al stresului.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Valeriana

Alte produse similare

Ceai de valeriana STEF MAR
Ceai de valeriana
STEF MAR
Ceai calmant cardiac STEF MAR
Ceai calmant cardiac
STEF MAR
Ceai nevrocalm STEF MAR
Ceai nevrocalm
STEF MAR
Emocalm DACIA PLANT
Emocalm
DACIA PLANT
Emocalm forte DACIA PLANT
Emocalm forte
DACIA PLANT
Fitosenin DACIA PLANT
Fitosenin
DACIA PLANT
Tinctura de valeriana… DACIA PLANT
Tinctura de valeriana…
DACIA PLANT
Tinctura de valeriana DACIA PLANT
Tinctura de valeriana
DACIA PLANT
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
Passiflora
40cpr HOFIGAL

15.22 lei
Ceai de valeriana de la STEF MAR are un gramaj de 20pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 4.96 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria Ceai plante U-Z si contine valeriana. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai de valeriana 20pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la STEF MAR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.