Ceai iarba de fier 20gr HYPERICUM

Producator: HYPERICUM IMPEX
Brand: HYPERICUM
Forma prezentare: pulbere, 20 gr
Pret magazine: 12.35 lei
Pret remediu.ro:
10.74 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Recomandări: 

   
Mărește dispoziția și capacitatea sexuală. 
Conținutul ridicat de substanțe active fac ceaiul să fie științific cunoscut ca anti-microbian, anti-inflamator și anti-oxidant. În mod tradițional planta susține digestia, ajută circulația și respirația, contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, protejează organismul împotriva stresului oxidativ și susține mecanismele naturale de autoapărare.

Proprietăți:  

 Ceaiul conține cantități considerabile de flavonoizi, antioxidanți, taninuri minerale(fier, cobalt, zinc, potasiu, magneziu, sodiu) și uleiuri volatile.


Mod de folosire:    


Intern – Se pun 3 linguri mari de plantă într-un litru de apă clocotită, se continuă fierberea timp de 2-3 minute, apoi se lasă la infuzat cca 15 minute. Se beau 3 căni de ceai pe zi, eventual îndulcite cu miere și cu adaos de scorțișoară.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Iarba de fier

Alte produse similare

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Moringa pulbere ecologica (bio)
125gr NIAVIS

28.96 lei
Pastura
100gr ALBEENA

48.00 lei
Pastura
300gr ALBEENA

125.00 lei
Ceai iarba de fier de la HYPERICUM are un gramaj de 20gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 10.74 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Ceai plante G-L si contine iarba de fier. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai iarba de fier 20gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HYPERICUM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre iarba de fier:

Nu am gasit vreun articol relevant.