Ceai instant liver forte 70gr HYPERICUM

Producator: HYPERICUM IMPEX
Brand: HYPERICUM
Forma prezentare: pulbere, 70 gr
Pret magazine: 27.06 lei
Pret remediu.ro:
23.53 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Supliment alimentar cu rol adjuvant in afectiuni hepatice si biliare.

Recomandari:
Ficatul este un „laborator” miraculos al organismului nostru, de aceea el trebuie protejat si pastrat in cea mai buna forma. Produsul Liver Forte va vine in intampinare cu un grup de „prieteni” ai ficatului, care impreuna vor contribui la sanatatea dumneavoastra. Este un produs special conceput pentru imbunatatirea functiilor hepatice, datorita substantelor active valoroase din continut, formand astfel un complex hepatoprotector, hepatoregenerator si detoxifiant excelent.  În primul rand are loc o protejare a integritatii celulei hepatice, impiedicand patrunderea toxinelor in interiorul celulei, stimuland astfel regenerarea intregului tesut hepatic, respectiv cel lipidic, glucidic si protidic. De asemenea, produsul normalizeaza nivelul enzimelor hepatice si stimuleaza secretia de fermenti biliari, ducand la o mai buna absorbtie a lipidelor si a colesterolului, avand efect hipolipemiant, hipocolesterolemiant si reglator al glicemiei. Prin efectul hepatoregenerator, acest supliment este benefic in afectiuni sau leziuni hepatice datorate unor hepatite virale sau cronice, in degenerescenta grasa a ficatului (steatoza hepatica) ca urmare a obezitatii sau a alcoolismului, ajuta ficatul sa se refaca in procesul de regenerare a tesutului hepatic afectat de ciroza hepatica.Datorita proprietatilor coleritice si colagoge, favorizeaza eliminarea calculilor biliari, stimuleaza functia pancreatica si pofta de mancare,normalizand nivelul enzimelor hepatice si stimuleaza secretia de fermenti biliari,ducand la o mai buna absortie a lipidelor si a colesterolului.

Proprietati:
Avand rol de: Hepatoprotector,hepatogenerator,detoxifiant,hipocolesterolemiant,reglator de glicemie.

Mod de folosire:
Intern: infuzie din 1 lingurta Ceai instant Liver Forte la 200 ml apa clocotita, se lasa 15 minute agitand periodic. Se bea fractionat pe parcursul unei zile.

Compozitie:
Contine: pulbere atomizata integral, pe suport de maltodextrina, din: extract din fructe de Armurariu-(Silybum marianum), extract din fructe de Anghinare-(Cynara scolymus), extract din fructe de Maces-(Rosa canina), extract din radacina de Papadie-(Taraxacum officinale), extract din Sfecla de zahar/ Betaina-(Beta vulgaris).

Acest produs contine:

Armurariu
Anghinare
Maces
Papadie
Sfecla rosie

Alte produse similare


Ceai de armurariu
HYPERICUM

Armurariu
HYPERICUM

Hyper antioxidant
HYPERICUM

Hyper bil
HYPERICUM

Protector ficat
HYPERICUM

Ceai de armurariu
DACIA PLANT

Armurariu 1+1 gratis
DACIA PLANT

Tinctura de armurariu
DACIA PLANT

Normocolesterol…
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


12plicuri SONNENTOR

23.56 lei

90cps CASINOVITA

332.45 lei

20plicuri RU BIO

2.67 lei

120cps DVR PHARM

73.06 lei

120cps DVR PHARM

73.06 lei