•
ContineUn amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele parti de plante: fructe de chimion, fructe de coriandru, frunze de urzica, coaja de crusin, frunze de menta, frunze de stevie dulce, rizomi de ghimbir, scortisoara, recunoscute in literatura de specialitate atat pentru rolul lor pozitiv in eliminarea toxinelor, combaterea flatulentei, cat si pentru combaterea indigestiei, colicilor intestinale si cresterea peristaltismului intestinal.
Utilizari traditionaleFavorizeaza digestia si eliminarea toxinelor, cresterea peristaltismului intestinal si curatirea colonului. Sustine mecanismele proprii de purificare a organismului.
Mod de preparareUz intern – infuzie. Peste un plic se toarna 250 ml apa clocotita; Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute, agitand din cand in cand. Dupa infuzare se scoate plicul si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.
Mod de administrareIntern: se beau pana la 1-2 litri de ceai pe zi; Nu se indulceste. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si “iarba de miere” (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si supraponderalilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric.Cereti sfatul specialistului pentru problemele dvs.!Acest produs este un supliment alimentar.Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic.