Ceai urzica vie 20plicuri ADNATURA

Producator: ADSERV
Brand: ADNATURA
Forma prezentare: plicuri, 20 buc
Pret magazine: 6.33 lei
Pret remediu.ro:
5.50 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Compozitie
Partea aeriana a plantei de urzica vie-Urtica dioica L.

Principii active
Substante de natura proteica, aminoacizi, amine, steroli, cetone, ulei volatil, substante grase, sitosteroli, acid formic si acetic, vitaminele C, B2, si K, acid pantotenic, acid folic, clorofila, protoporfirina si coproporfirina, b-caroten, saruri de Ca, Mg, Fe, Si, fosfati.

Actiune terapeutica
Antianemic, hemostatic, antidiabetic, diuretic, colagog, antialergic, depurativ, hipotensiv, creste diureza, are actiune trofica, emolienta si expectoranta,  elimina acidul uric, actiune astringenta si antiseptica, antimicrobiana si antidiareica; vitaminizanta si hipoglicemianta.

Recomandari
Intern: probleme renale (litiaze), stari diareice, lipsa de vitamine, anemii, hemoragii, diabet, alergii, edeme, guta, hipertensiune, tuse convulsiva.
Extern:  eczeme, pentru tratarea parului degradat.

Mod de administrare
Intern: infuzie dintr-o lingurita de produs ( un pliculet) la 250ml apa clocotita, se lasa acoperit 15-20 minute si apoi se strecoara. Se beau 2-3 cani pe zi cu o ora inainte de masa.
Extern:  pentru bai locale, comprese sau tratamente capilare. Se prepara un decoct concentrate din 3 linguri de planta la 250 ml apa. Se fierbe 5 minute, se lasa acoperit 15-20 minute dupa care se filtreaza.

Contraindicatii
Nu are.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ceai de urzica f184
20pl FARES

6.16 lei
Gel pentru bataturi
20ml SANTADERM

23.26 lei
Ceai de urzica
20pl STEF MAR

4.42 lei
Ceai urzica vie de la ADNATURA are un gramaj de 20pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 5.50 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria Ceai plante U-Z si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai urzica vie 20pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ADNATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.