Celadrin extract forte 60cps GOOD DAYS THERAPY

Producator: GOOD DAYS THERAPY
Brand: GOOD DAYS THERAPY
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 84.46 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
80.24 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
8 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Celadrin™ Extract Forte este un preparat revolutionar, brevetat, 100% vegetal, imbogatit cu vitamina C. Contine o formula unica de acizi grasi nesaturati din uleiuri cetilate, care sunt stiintific prelucrati si rearanjati intr-o matrice special conceputa pentru un efect optim asupra mobilitatii si confortului articular. Extractele vegetale care intra in compoztia sa sunt obtinute din: ulei de nucsoara, ulei din nuca de cocos, ulei de masline, ulei din sambure de palmier, ulei de palmier si alte uleiuri vegetale nesaturate.

Creat conform unei metodologii stiintifice brevetate in SUA, Celadrin™ a fost conceput astfel incat sa contribuie eficient la:
-o mai buna mobilitate si functionarea normala a aparatului locomotor;
-producerea unei cantitati normale de lichid sinovial in articulatii si mentinerea integritatii membranei celulare (sinoviale) pentru lubrifierea permanenta a cartilajului articular;
-protectia articulatiilor impotriva atacurilor substantelor de natura enzimatica sau non-enzimatica generatoare, in unele cazuri, de stari inflamatorii si de disconfort articular.

Celadrin™ Extract Forte genereaza efecte mai rapide, se absoarbe eficient din tractul digestiv si patrunde usor in celulele tesuturilor-tinta din articulatii. Un tesut-tinta este, de exemplu, articulatia umflata a genunchiului sau a soldului, un ligament lezat sau un muschi afectat. Functioneaza pe baza unui principiu unic si complet diferit fata de preparatele cu continut de sulfat de glucozamina si condroitina, iar efectul sau poate fi vizibil in decurs de cateva zile sau saptamani de la inceperea administrariiˆ. Celadrin™ Extract Forte este recomandat tuturor categoriilor de varsta (de peste 3 ani), precum si sportivilor de performanta sau amatori.

ˆEfectele si timpul in care acestea devin vizibile pot varia de la caz la caz.

Efecte:
-contribuie la protectia si mobilitatea articulatiilor, a coloanei vertebrale si a muschilor;­
-ajuta la reducerea disconfortului articular, muscular sau la nivelul coloanei vertebrale;­
-contribuie la normalizarea amplitudinii articulare;
-ajuta la formarea normala a lichidului sinovial din articulatii pentru lubrifierea permanenta a cartilajului articular;­
-ajuta la stabilizarea si mentinerea integritatii membranei celulare, in general, si a membranei sinoviale, in special;­
-contribuie la protectia articulatiilor impotriva atacurilor substantelor de natura enzimatica sau non-enzimatica generatoare, in unele cazuri, de stari inflamatorii;
-datorita mentinerii functionalitatii membranei celulare, se obtine o absorbtie mai buna a sulfatului de glucozamina din sursele naturale, astfel Celadrin™ Extract Forte contribuie suplimentar la mentinerea functionalitatii normale a cartilajului articular;­
-Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor.

Pentru efecte sporite asupra mobilitatii si flexibilitatii articulatiilor, coloanei vertebrale si a muschilor sau in cazuri deosebite, va recomandam 2 solutii avansate:
Celadrin™ Extract Forte + RoboFlex™, mai ales in cazul coloanei vertebrale, al spatelui si al muschilor de la acest nivel.
Celadrin™ Extract Forte + CartiMix™ Forte, mai ales in cazul articulatiilor (de ex. genunchi, sold, umar etc.) si al muschilor de la acest nivel.

Actiuni, ca adjuvant:
-ajutor pentru protectia articulatiilor, a coloanei vertebrale si a muschilor;­­
-benefic in cazuri de disconfort articular, muscular sau la nivelul coloanei vertebrale;­
-pentru mentinerea integritatii si functionalitatii membranei celulare (sinoviale);
-in cazuri de biosinteza insuficienta a lichidului sinovial;
-pentru formarea normala a colagenului care ajuta la functionarea  corespunzatoare a sistemului osos si a ligamentelor;­
-in cazuri de suprasolicitare sau uzura a aparatului locomotor rezultate in urma inaintarii in varsta, a muncilor grele, practicarii sporturilor etc;­
-in perioada de recuperare dupa accidente si leziuni ale aparatului locomotor.

Compozitie: Celadrin™ 100% vegetal (brevet SUA, formula unica, bazata pe extracte 100% vegetale din uleiuri cetilate), maltodextrina, guma arabica (emulsifiant), capsula (hidroxipropilmetilceluloza, oxid de titan), vitamina C (ascorbat de sodiu), stearat de magneziu si dioxid de siliciu (agenti antiaglomeranti).

Informatii nutrtionale:
Celadrin™ 500 mg, Ascorbat de sodiu 45 mg din care: Vitamina C 40 mg.

Mod de utilizare: Intern, o capsula dimineata si o capsula seara, in timpul mesei. În situatii deosebite sau daca se doreste o ameliorare mai rapida, se poate mari doza la 3 capsule pe zi (mai ales pentru articulatia genunchiului) sau la 4 capsule pe zi (mai ales pentru articulatia soldului).

Durata de utilizare: Durata minima este de 3 luni, cate 2 capsule pe zi, fara pauza. Pentru a avea efectul maxim scontat, se recomanda urmatoarea schema: 3 luni cate 2 capsule pe zi, apoi 3 luni cate 1 capsula pe zi. La terminarea celor 6 luni, se poate relua aceeasi schema sau se poate lua zilnic cate 1 sau 2 capsule, in functie de starea aparatului locomotor. Acest mod de utilizare contribuie la o mai buna protectie a articulatiilor zi de zi.

Contraindicatii: Nu se administreaza copiilor cu varsta de pana la 3 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor cu intoleranta individuala la oricare dintre componentele preparatului. Administrat conform modului de utilizare din prospect, acest preparat natural nu are reactii adverse sau efecte secundare.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Celadrin500.00mg
Sodiu45.00mg
Vitamina C40.00mg

Alte produse similare

Celadrin unguent… GOOD DAYS THERAPY
Celadrin unguent…
GOOD DAYS THERAPY

Parerile clientilor

Nota zece ! Durerea insuportabilă de articulație sold stâng și umăr drept , la o jumătate de oră după prima capsulă a dispărut.Am început tratamentul de pe data de 1 aprilie 2019 , mă simt foarte bine și nu mai șchiopătez . Pot să-mi mișc piciorul și mâna fără dureri ; recomand sincer pentru toți oamenii care trec prin durerile articulare.
scrisa de Georgescu Vali / 06.04.2019 15:28
Produsul foarte eficient. După o săptămână durerile au început să cedeze.
scrisa de Otelia / 03.10.2018 19:27
ma simt mai bine, chiar de la primele pastile
scrisa de danahirca / 04.11.2014 09:42
foarte bun, chiar excelent pentru problemele mele medicale
scrisa de danela / 23.09.2013 17:58

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Extract din samburi de struguri
30cps ROTTA NATURA

24.73 lei
Cartimix forte
60cpr GOOD DAYS THERAPY

75.53 lei
Roboflex
30cps GOOD DAYS THERAPY

62.74 lei
Celadrin extract forte de la GOOD DAYS THERAPY are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 84.46 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Articulatii, oase si muschi si contine celadrinsodiu, vitamina c, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Celadrin extract forte 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la GOOD DAYS THERAPY ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre celadrin:

Nu am gasit vreun articol relevant.