Celadrin extract forte 60cps GOOD DAYS THERAPY

Producator: GOOD DAYS THERAPY
Brand: GOOD DAYS THERAPY
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 65.49 lei
Pret remediu.ro:
56.95 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Celadrin™ Extract Forte este un preparat revolutionar, brevetat, 100% vegetal, îmbogațit cu vitamina C. Conține o formulă unică de acizi grași nesaturați din uleiuri cetilate, care sunt științific prelucrați și rearanjați într-o matrice special concepută pentru un efect optim asupra mobilității și confortului articular. Extractele vegetale care intră în compoziția sa sunt obținute din: ulei de nucșoară, ulei din nucă de cocos, ulei de măsline, ulei din sâmbure de palmier, ulei de palmier și alte uleiuri vegetale nesaturate.

Creat conform unei metodologii științifice brevetate în SUA, Celadrin™ a fost conceput astfel încât să contribuie eficient la:
-o mai bună mobilitate și funcționarea normală a aparatului locomotor;
-producerea unei cantități normale de lichid sinovial în articulații și menținerea integrității membranei celulare (sinoviale) pentru lubrifierea permanentă a cartilajului articular;
-protecția articulațiilor împotriva atacurilor substanțelor de natură enzimatică sau non-enzimatică generatoare, în unele cazuri, de stări inflamatorii și de disconfort articular.

Celadrin™ Extract Forte generează efecte mai rapide, se absoarbe eficient din tractul digestiv și pătrunde ușor în celulele țesuturilor-țintă din articulații. Un țesut-țintă este, de exemplu, articulația umflată a genunchiului sau a șoldului, un ligament lezat sau un mușchi afectat. Funcționează pe baza unui principiu unic și complet diferit față de preparatele cu conținut de sulfat de glucozamină și condroitină, iar efectul său poate fi vizibil în decurs de câteva zile sau săptămâni de la începerea administrăriiˆ. Celadrin™ Extract Forte este recomandat tuturor categoriilor de vârstă (de peste 3 ani), precum și sportivilor de performanță sau amatori.

ˆEfectele și timpul în care acestea devin vizibile pot varia de la caz la caz.

Efecte:
-contribuie la protecția și mobilitatea articulațiilor, a coloanei vertebrale și a mușchilor;­
-ajută la reducerea disconfortului articular, muscular sau la nivelul coloanei vertebrale;­
-contribuie la normalizarea amplitudinii articulare;
-ajută la formarea normală a lichidului sinovial din articulații pentru lubrifierea permanentă a cartilajului articular;­
-ajută la stabilizarea și menținerea integrității membranei celulare, în general, și a membranei sinoviale, în special;­
-contribuie la protecția articulațiilor împotriva atacurilor substanțelor de natură enzimatică sau non-enzimatică generatoare, în unele cazuri, de stări inflamatorii;
-datorită menținerii functionalității membranei celulare, se obține o absorbție mai bună a sulfatului de glucozamină din sursele naturale, astfel Celadrin™ Extract Forte contribuie suplimentar la menținerea funcționalității normale a cartilajului articular;­
-Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos și a ligamentelor.

Pentru efecte sporite asupra mobilității și flexibilității articulațiilor, coloanei vertebrale și a mușchilor sau în cazuri deosebite, vă recomandăm 2 soluții avansate:
Celadrin™ Extract Forte + RoboFlex™, mai ales în cazul coloanei vertebrale, al spatelui și al mușchilor de la acest nivel.
Celadrin™ Extract Forte + CartiMix™ Forte, mai ales în cazul articulațiilor (de ex. genunchi, șold, umăr etc.) și al mușchilor de la acest nivel.

Acțiuni, ca adjuvant:
-ajutor pentru protecția articulațiilor, a coloanei vertebrale și a mușchilor;­­
-benefic în cazuri de disconfort articular, muscular sau la nivelul coloanei vertebrale;­
-pentru menținerea integrității și funcționalității membranei celulare (sinoviale);
-în cazuri de biosinteză insuficientă a lichidului sinovial;
-pentru formarea normală a colagenului care ajută la funcționarea  corespunzătoare a sistemului osos și a ligamentelor;­
-în cazuri de suprasolicitare sau uzură a aparatului locomotor rezultate în urma înaintării în vârstă, a muncilor grele, practicării sporturilor etc;­
-în perioada de recuperare după accidente și leziuni ale aparatului locomotor.

Compoziție: Celadrin™ 100% vegetal (brevet SUA, formulă unică, bazată pe extracte 100% vegetale din uleiuri cetilate), maltodextrină, gumă arabică (emulsifiant), capsulă (hidroxipropilmetilceluloză, oxid de titan), vitamina C (ascorbat de sodiu), stearat de magneziu și dioxid de siliciu (agenți antiaglomeranți).

Informații nutriționale:
Celadrin™ 500 mg, Ascorbat de sodiu 45 mg din care: Vitamina C 40 mg.

Mod de utilizare: Intern, o capsulă dimineața și o capsulă seara, în timpul mesei. În situații deosebite sau dacă se dorește o ameliorare mai rapidă, se poate mări doza la 3 capsule pe zi (mai ales pentru articulația genunchiului) sau la 4 capsule pe zi (mai ales pentru articulația șoldului).

Durata de utilizare: Durata minimă este de 3 luni, câte 2 capsule pe zi, fără pauză. Pentru a avea efectul maxim scontat, se recomandă următoarea schemă: 3 luni câte 2 capsule pe zi, apoi 3 luni câte 1 capsula pe zi. La terminarea celor 6 luni, se poate relua aceeași schemă sau se poate lua zilnic câte 1 sau 2 capsule, în funcție de starea aparatului locomotor. Acest mod de utilizare contribuie la o mai bună protecție a articulațiilor zi de zi.

Contraindicații: Nu se administrează copiilor cu vârsta de până la 3 ani, femeilor însărcinate sau care alaptează, precum și persoanelor cu intoleranță individuală la oricare dintre componentele preparatului. Administrat conform modului de utilizare din prospect, acest preparat natural nu are reacții adverse sau efecte secundare.

Acest produs contine:

Celadrin500.00mg
Sodiu45.00mg
Vitamina C40.00mg

Alte produse similare


Celadrin unguent…
GOOD DAYS THERAPY

Parerile clientilor

ma simt mai bine, chiar de la primele pastile
scrisa de danahirca / 04.11.2014 09:42
foarte bun, chiar excelent pentru problemele mele medicale
scrisa de danela / 23.09.2013 17:58

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Laptisor de matca pur crud
100gr ALBEENA

122.00 lei
Seminte de susan
150gr SOLARIS

4.38 lei
Cartilage repair
30cps SPRINT PHARMA

24.53 lei
Extract din fructe de afin
30cps ROTTA NATURA

12.42 lei
Celadrin unguent forte
40ml GOOD DAYS THERAPY

43.75 lei
Colonsan fem cu 5 plante bu021
19gr FAVISAN

11.65 lei

Citeste despre celadrin:

Nu am gasit vreun articol relevant.