Censton hrana creierului 60cps BIO VITALITY

Producator: AMALBO CONSULTING
Brand: BIO VITALITY
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 113.24 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
104.18 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Censton este un produs pentru toate varstele, indiferent de sex, cu efect de la viata intrauterina pana la neplacerile varstei a treia.

Compozitie:
Extracte vegetale selectionate din Bacopa monnieri, Convolvulus pluricaulis, Acorus calamus, Tinospora cardifolia, Nardastachyi jatamansi, Asparagus racemosus, Terminalia chebula, Saussurea lappa, Achyranthes aspera, Embelia ribes, Celastrus paniculatus, Flavoured syrup.

Administrare:
Copii intre 6-15 ani - 1-2 capsule  o data sau de 2 ori pe zi, urmat de 2 capsule/zi pe termen lung. Copii intre 6-15 ani - 2 capsule/zi timp de 2 luni, urmat de 1 capsula/zi timp nedefinit.
Peste 15 ani - 2 capsule de 2 ori pe zi timp de 3 luni, apoi 2 capsule/zi timp nedefinit.

Indicatii:
Enurezie, bruxism, sugerea degetului mare de la mana, lipsa de concentrare si sindrom hiperkinetic, praguri de dezvoltare intarziate si alte deficiente comportamentale ale copiilor, pierderea memoriei.
Demielinizari (scleroza multipla, paraplezii, nevrite), probleme la nervii cranieni 5,7 si 8, neuropatii (periferica, diabetica), incapacitate a nervilor de a transmite impulsuri electrice de la si inspre creier, nevralgie, paralizie faciala periferica.
Tiuit in urechi, probleme cu auzul sau pierderea acestuia.
Caderi nervoase, anxietate, depresii, retardare mintala.
Imbunatatirea capacitatii memoriei si a intelectulului, mai ales in perioadele de studiu.
Sciatica, zona zoster, variola.

Informatii utile:
Censton este sigur si eficient in ameliorarea defectelor comportamentale ale copiilor cum ar fi: pierderea involuntara de urina (enurezie), sugerea degetului mic (bruxism), scrasnirea din dinti, precum si a starilor kinetice alterate (neastampar, moleseala).
Creste rezistenta nespecifica a organismului fata de factorii interni si externi de stres prin intarirea sistemelor imunitar, endocrin si nervos.
Inlatura "defectul energetic” caracterizat prin astenie cronica, scaderea capacitatii de efort, oboseala, incapacitate de concentrare.
Ajuta in timp la refacerea mielinei cu implicatii favorabile in tulburarile neuromotorii functionale, procesele de recuperare dupa accidentele vasculare cerebrale, degenerari ale scoartei cerebrale.
Previne fenomenele de imbatranire, dand flexibilitate gandirii si netezind "ideile fixe” din perioada de senescenta.
Reduce tensiunea nervoasa in stari de excitabilitate motorie sau panica. Creeaza o stare de bine, de confort fizic si psihic, favorabila initiativei sexuale si performantei in acest domeniu.
Protejeaza celulele impotriva agresivitatii radioactive si chimice de sorginte terapeutica.
Tonic nervos, ajuta la prevenirea si tratarea neuropatiei diabetice si alte tipuri de neuropatii.
Complet lipsit de toxicitate, fara contraindicatii si incompatibilitati, posibil de folosit si in perioada graviditatii sau a alaptarii.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

F bun
scrisa de Sanda / 27.09.2020 18:08

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Chaga C-Max Extract concentrat
60cps PROVITA

76.05 lei
Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
Censton hrana creierului de la BIO VITALITY are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 113.24 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Censton hrana creierului 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BIO VITALITY ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.