Ch alpha osteo peptide bioactive de colagen 30plicuri GELITA HEALTH

Producator: GELITA HEALTH
Brand: GELITA HEALTH
Forma prezentare: plicuri, 30 buc
Pret vechi: 153.23 lei
- 5%
Pret remediu.ro:
145.57 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Colagen pentru structura osoasa Produs inovator, cu ingrediente de ultima generatie - Fortibone®- distins cu premiile „Ingredientul anului 2018” la Vitafoods Europe - Geneva, Elvetia si ‚,Cel mai inovator ingredient functional al anului 2018” la Food Ingredients South America - Sao Paulo, Brazilia. Formula originala a companiei Gelita Health, lider mondial in productia de colagen si gelatina.  Formula unica, brevetata, de Peptide Bioactive de Colagen®- matrice sinergica activa de proteine si aminoacizi cu biodisponibilitate ridicata, imbogatite cu antioxidanti si optimizate prin tehnologie enzimatica de fractionare. Fara efecte secundare. Nu contine conservanti, colesterol, grasimi animale, nitriti, nitrati, purine, organisme modificate genetic, gluten, lactoza, substante care cauzeaza alergii sau intolerante. Eficienta demonstrata clinic.  
Proprietati: - sustine refacerea structurii osoase deteriorate si a microarhitecturii tesutului osos; - contribuie la normalizarea densităţii minerale osoase, la stabilitatea si flexibilitatea oaselor, la buna funcţionare a întregului sistem osos;stimuleaza semnificativ formarea de noi osteoblaste (celule formatoare de tesut osos); contribuie la inhibarea osteoclastelor (celule distrugatoare de tesut osos);  reduce semnificativ riscul de rupturi sau leziuni la nivelul oaselor, precum si timpul de recuperare in situatii de convalescenta;   stimuleaza biosinteza matricei extracelulare a osului, metabolismul osos si metabolismul energetic normal;mentine rezistenta structurii osoase pentru sustinerea unui echilibru functional al organismului si imbunatatirea calitatii vietii;contribuie la neutralizarea radicalilor liberi, care pot genera aparitia stresului oxidativ la nivelul sistemului osos;vitamina D contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, a functiei normale a sistemului muscular si la functionarea normala a sistemului imunitar.  
Cui se adreseaza Ch Alpha Osteo? - persoanelor cu deficiente ale structurii osoase - fragilitate osoasa, demineralizare osoasa din diverse cauze (inaintare in varsta, afectiuni reumatismale, intoleranta la lactoza, expunere insuficienta la lumina soarelui, stil de viata sedentar, imobilizare prelungita, factori de risc - stres, fumat, consum excesiv de alcool, istoric familial, anumite tratamente sau interventii chirurgicale care expun structura osoasa); persoanelor cu leziuni sau traumatisme ale sistemului osos, tasari vertebrale sau care prezinta pierdere de masa minerala osoasa; femeilor cu dezechilibre hormonale din diverse cauze (menopauza, afectiuni ale aparatului genital, afectiuni tiroidiene, afectiuni ale metabolismului calciului) care duc la scaderea densitatii osoase; persoanelor active, sportivilor, persoanelor care prezinta suprasolicitarea mecanica a sistemului osos (persoane care depun munca fizica solicitanta sau care au greutate in exces) predispuse la un risc crescut de fracturi. 
Ingrediente: FORTIBONE®- Peptide Bioactive de Colagen®-5034mg, L-lactat de calciu pentahidrat (forma de calciu cu cea mai usoara si rapida absorbtie)-500mg, vitamina D3/Colecalciferol-10mcg; fructoza, acid citric, sucraloza (<0,1%), arome de lamaie si portocale. Nu contine zahar. Poate fi utilizat de catre persoane cu diabet. Administrare: 1 plic/zi al carui continut se dizolva in 100 ml apa si se bea seara sau dimineata. Produs sub forma de pulbere care se dizolva usor si rapid in apa rece; gust placut, de citrice. Se poate dizolva si in apa plata, sucuri de fructe, smoothie-uri, shake-uri.  Prezentare: 30 plicuri  

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Curcumin 95 500 mg
60cps JARROW FORMULAS

203.88 lei
Ch alpha osteo peptide bioactive de colagen de la GELITA HEALTH are un gramaj de 30pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 153.23 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria Articulatii, oase si muschi si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ch alpha osteo peptide bioactive de colagen 30pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la GELITA HEALTH ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.