•
Proprietati:- aceasta tehnologie de procesare a fructelor si legumelor post recoltare, consta in eliminarea apei in camera de uscare si absortia vaporilor de ulei la o temperatura de 70°C, fara ca uleiul sa atinga temperatura de fierbere la 170°C - 180°C;- in camera de vacuum sunt absorbiti vaporii de ulei, prevenind oxidarea fructelor si legumelor;- la finele acestui proces de uscare in conditii speciale, produsele nu sunt uleioase sau caramelizate, acestea isi mentin forma si culoarea originala;- isi pastreaza culoarea si gustul natural;- continutul de ulei al produsului prajit in vid este foarte scazut;- fructele uscate sunt bogate în fibre, vitamine și minerale;- fructele uscate conțin aceeași cantitate de nutrienți ca și fructele proaspete dar într-un volum mai mic.
Mod de utilizare:Gata de mancat, fructele uscate pot fi pastrate cu mult mai mult decat fructele proaspete si sunt o gustare convenabila care nu trebuie sa fie pastrata in frigider, cu ambalajul bine inchis.
Ingrediente:Cartofi dulce proaspăt (98%), ulei vegetal (2%).
Prezentare:100 g