Chlorella 60cps DVR PHARM

Producator: DVR PHARM
Brand: DVR PHARM
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 27.82 lei
Pret remediu.ro:
24.19 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Este o alga atat de mica, incat pana la apartia microscopului oamenii nici macar n-au stiut de existența ei. Considerata cea mai... verde ființa de pe pamant, ea conține o cantitate uriasa de clorofila, dar si alte principii active, care fac din din aceasta alga un elixir extraordinar de puternic, pe care merita sa-l cunoastem si sa-l folosim.

    ACÈšIUNI:
    - elimina metalele grele si radioactive din organism: in acest domeniu, alaturi de zeolitul silicic, chlorella este cea mai puternica din lume. DiferenÈ›a intre ele este ca, in timp ce zeolitul silicic este „specializat” in eliminarea plumbului, cesiului si stronÈ›iului, chlorella este un excelent chelator de mercur si cadmiu.
    - imbunataÈ›este imunitatea – cercetarile arata ca, pe de o parte, aceasta alga stimuleaza producÈ›ia de celule ale sistemului imunitar, iar pe de alta parte le activeaza pe cele deja existente. În cazul afecÈ›iunilor virale, bacteriene ori tumorale, aceasta alga este un excelent ajutor, deoarece – printre altele – creste producÈ›ia anumitor anticorpi (interferon, anticorpi monoclonali s.a.), consideraÈ›i adevarate arme chimice naturale in lupta cu aceste boli.
    - are efect puternic intineritor - aceasta, din cauza ca ea conÈ›ine un complex de substanÈ›e unic, supra-numit: Factorul de Crestere Chlorella (in engleza, Chlorella Growth Factor - prescurtat CGF), care ajuta la regenerarea rapida a celulelor si a È›esuturilor, reintinerind puternic organismul. Studii de ultima ora arata faptul ca aceasta alga stimuleaza telomerazele, adica enzime care acÈ›ioneaza la nivelul cromozomilor, ajutand la menÈ›inerea tinereÈ›ii biologice.
    - combate efectele adverse ale chimio- si radio-terapiei – mai exact, chlorella impiedica sau amelioreaza deficienÈ›ele imunitate care apar in cursul acestor proceduri, previne afectarea unghiilor si a parului, ajuta la menÈ›inerea tonusului psihic si fizic. Iar toate acestea fara a afecta catusi de puÈ›in eficienÈ›a acestor terapii.
    - are acÈ›iune antitumorala – aceasta apare indirect, prin activarea puternica a celulelor sistemului imunitar si a anticorpilor care sunt specializaÈ›i in lupta cu diferitele tipuri de formaÈ›iuni tumorale, benigne sau maligne.

Compozitie/capsula:  Alga Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere: 350mg; capsula tare de gelatina.   

Precauții: Poate interacționa cu medicamentele anticoagulante (warfarina). A se administra cu prudența femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Contraindicații: Nu se cunosc.

Mod de utilizare: Cate  1-2 capsule de 4 ori/zi. 

Acest produs contine:

Alga chlorella350.00mg

Alte produse similare


Chlorella tablete…
RAWBOOST

Chlorella pudra…
RAWBOOST

In green mix verde…
RAWBOOST

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Spirulina b038
40cps FAVISAN

13.52 lei
Faviastenic b085
70cps FAVISAN

12.86 lei
Spirulina 500mg
30cpr ALEVIA

16.84 lei

Citeste despre alga chlorella:

Nu am gasit vreun articol relevant.