Chlorella 60cps DVR PHARM

Producator: DVR PHARM
Brand: DVR PHARM
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 33.03 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
30.06 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Este o alga atat de mica, incat pana la apartia microscopului oamenii nici macar n-au stiut de existenta ei. Considerata cea mai... verde fiinta de pe pamant, ea contine o cantitate uriasa de clorofila, dar si alte principii active, care fac din din aceasta alga un elixir extraordinar de puternic, pe care merita sa-l cunoastem si sa-l folosim.

    ACTIUNI:
    - elimina metalele grele si radioactive din organism: in acest domeniu, alaturi de zeolitul silicic, chlorella este cea mai puternica din lume. Diferenta intre ele este ca, in timp ce zeolitul silicic este „specializat” in eliminarea plumbului, cesiului si strontiului, chlorella este un excelent chelator de mercur si cadmiu.
    - imbunatateste imunitatea – cercetarile arata ca, pe de o parte, aceasta alga stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar, iar pe de alta parte le activeaza pe cele deja existente. În cazul afectiunilor virale, bacteriene ori tumorale, aceasta alga este un excelent ajutor, deoarece – printre altele – creste productia anumitor anticorpi (interferon, anticorpi monoclonali s.a.), considerati adevarate arme chimice naturale in lupta cu aceste boli.
    - are efect puternic intineritor - aceasta, din cauza ca ea contine un complex de substante unic, supra-numit: Factorul de Crestere Chlorella (in engleza, Chlorella Growth Factor - prescurtat CGF), care ajuta la regenerarea rapida a celulelor si a tesuturilor, reintinerind puternic organismul. Studii de ultima ora arata faptul ca aceasta alga stimuleaza telomerazele, adica enzime care actioneaza la nivelul cromozomilor, ajutand la mentinerea tineretii biologice.
    - combate efectele adverse ale chimio- si radio-terapiei – mai exact, chlorella impiedica sau amelioreaza deficientele imunitate care apar in cursul acestor proceduri, previne afectarea unghiilor si a parului, ajuta la mentinerea tonusului psihic si fizic. Iar toate acestea fara a afecta catusi de putin eficienta acestor terapii.
    - are actiune antitumorala – aceasta apare indirect, prin activarea puternica a celulelor sistemului imunitar si a anticorpilor care sunt specializati in lupta cu diferitele tipuri de formatiuni tumorale, benigne sau maligne.

Compozitie/capsula:  Alga Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), pulbere: 350mg; capsula tare de gelatina.   

Precautii: Poate interactiona cu medicamentele anticoagulante (warfarina). A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Contraindicatii: Nu se cunosc.

Mod de utilizare: Cate  1-2 capsule de 4 ori/zi. 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Alga chlorella350.00mg

Alte produse similare

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Cartilaj de rechin
60cps DVR PHARM

33.03 lei
Chlorella de la DVR PHARM are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 33.03 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Detoxifiere si diuretice si contine alga chlorella. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Chlorella 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DVR PHARM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre alga chlorella:

Nu am gasit vreun articol relevant.