Cicatri plus 36cps NATURPHARMA

Producator: NATURPHARMA
Brand: NATURPHARMA
Forma prezentare: capsule, 36 buc
Pret vechi: 74.56 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
68.60 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Cicatri Plus, prin ingredientele de inalta calitate, contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine. Cicatri Plus ajuta la mentinerea tonusului venos.
Magneziul din compozitia produsului Cicatri Plus, contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului muscular.
Cicatri Plus contine Vitamina C, care in cazul vaselor de sange dilatate din reguinea anala si perianala, contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange.

Ingrediente:
Extract uscat din fructe de Portocal-amar (Citrus aurantium) cu min. 90% diosmina; magneziu marin; capsula: gelatina, dioxid de titan; extract hidroetalonic uscat 5:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din rasina de Arbore-de-tamaie ( Boswellia serrata), cu min. 65% acid boswellic; extract hidroetanolic uscat 4:1 din flori de Galbenele (Calendula officinalis), extract hidroetanolic uscat 20:1 din fructe de Portocal- amar (Citrus aurantium), cu min. 92% hesperidina, agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu monohidrat, stearat de magneziu vegetal; agent de incarcare: celuloza microcristalina; vitamina C acid L-ascorbic, Vitamina B6 clorhidrat de piridoxina. (Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169 2011; doza zilnica nu a fost stabilita).

Mod de administrare:
Luati 1-3 capsule de Cicatri Plus pe zi, administrate cu o cantitate suficienta de lichide.
Durata administrarii: pentru un efect optim, se recomanda ca produsul sa fie administrat pe o perioada de 3-6 luni.

Contraindicatii:
Copii mai mici de 6 ani, femei insarcinate sau care alapteaza, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului. A se pastra in ambalajul originar, la temperatura camerei. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se depasi dozare comandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Portocala amara

Alte produse similare

Apuretin slim ZDROVIT
Apuretin slim
ZDROVIT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
Cicatri plus de la NATURPHARMA are un gramaj de 36cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 74.56 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Sanatatea inimii si contine portocala amara. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Cicatri plus 36cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NATURPHARMA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre portocala amara:

Nu am gasit vreun articol relevant.