•
Ciocolata dietetica fara zahar, recomandata si persoanelor si diabet zaharat.
Ingrediente:Indulcitor (maltitol 41%), unt de cacao, lapte praf degresat (17%), masa de cacao, grasime anhidra din lapte, emulgator (lecitina de soia), aroma naturala de vanilie, vanilina.
Continut de substanta uscata din cacao min. 36.4%; continut de substanta uscata din lapte min. 20.5%.
Valori nutritionale:
Conditii pastrare si/sau preparare: A se pastra la loc uscat si racoros; temperatura ideala 18-20 grade C.
Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale): Consumul excesiv poate avea efect laxativ. Consumul de alimente sau bauturi care contin maltitol in loc de zahar determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza in sange dupa consum, comparativ cu alimentele sau bauturile care contin zahar. Consumul de alimente sau bauturi care contin maltitol in loc de zahar contribuie la mentinerea mineralizarii dintilor.