Cistorenal 10plicuri REMEDIA

Producator: REMEDIA
Brand: REMEDIA
Forma prezentare: plicuri, 10 buc
Pret magazine: 24.62 lei
Pret remediu.ro:
21.41 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Beneficii:
Formula complexa de combatere a recidivelor infectiilor urinare (cistite, pielonefrite) produse de bacterii (Escherichia coli - frecventa 75%, Enterobacter) sau ciuperci (Candida albicans).

Mod de administrare: oral, cate 1 plic pe zi, dupa masa, dizolvat in 150 ml de apa.

Compozitie:
Extract din fructe de Afin-american (Vaccinium macrocarpon), continand 40% proantocianidine – 180 mg, Extract din fructe de Maces (Rosa canina), continand 50% Vitamina C – 120mg, Extract din frunze de Patrunjel (Petroselinum crispum) – 100mg, Extract din frunze de Cimbru (Thymus vulgaris) – 100mg, Extract de Propolis continand 12% polifenoli totali – 100mg, Extract din frunze de Salvie (Salvia officinalis), cu 15% acid ursolic – 45mg, extract din frunze de Stevie (Stevia rebaudiana) – indulcitor natural, Premix culturi probiotice (peste 5×10¹ºcfu) din Lactobacillus acidophilus si L.rhamnosus – 20 mg.

Efecte si caracteristici:
Afinul-american (Cranberry) era folosit de populatiile din America de Nord pentru indepartarea coloniilor bacteriene din infectiile urinare, in special E. coli, inca dinaintea aparitiei antibioticelor.
Salvia (Salvia officinalis) are efecte antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare.
Extractul de Patrunjel ajuta la eliminarea apei din tesuturi si la ameliorarea durerilor renale.
Probioticele – Lactobacillus acidophilus si L. rhamnosus – sunt microorganisme vii care servesc la echilibrarea si refacerea florei intestinale distruse ca urmare a consumului repetat de antibiotice, in tratamentul infectiilor urinare.
Cimbrul (Thymus vulgaris) contine uleiuri esentiale, flavonoide, derivati ai acidului cafeic, triterpene, excelent remediu impotriva infectiilor intestinale, pulmonare si renale.
Propolisul are proprietati antivirale, antitoxice si anti-inflamatorii, putand sa actioneze asupra a numeroase tipuri de bacterii, virusuri si ciuperci parazite.
Vitamina C naturala din extractul de fructe de maces (Rosa canina) are rolul de a crea un mediu acid care impiedica dezvoltarea bacteriilor din tractul urinar, are actiune antioxidanta si contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Afin american180.00mg
Maces120.00mg
Patrunjel100.00mg
Cimbru100.00mg
Propolis100.00mg
Salvie45.00mg
Stevie
Culturi probiotice20.00mg

Alte produse similare

Toothpaste tablets CHILDLIFE ESSENTIALS
Toothpaste tablets
CHILDLIFE ESSENTIALS
Uro-gen forte ROTTA NATURA
Uro-gen forte
ROTTA NATURA
Prostate perform NEW ROOTS
Prostate perform
NEW ROOTS
Uriseptin cu d-manoza FORMULA K
Uriseptin cu d-manoza
FORMULA K
Suc organic de… ALEVIA
Suc organic de…
ALEVIA
Extract de merisor… VITAKING
Extract de merisor…
VITAKING
Urinal akut WALMARK
Urinal akut
WALMARK
Apuretin ZDROVIT
Apuretin
ZDROVIT
Feminost ZDROVIT
Feminost
ZDROVIT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ceai licheni de piatra
50gr ADNATURA

6.57 lei
Ceai de merisor
50gr ADNATURA

7.22 lei
Ceai de rostopasca
50gr ADNATURA

6.44 lei
Cistorenal de la REMEDIA are un gramaj de 10pl si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 21.41 lei. Forma lui de prezentare este plicuri, face parte din categoria si contine afin americanmaces, patrunjel, cimbru, propolis, salvie, stevie, culturi probiotice, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Cistorenal 10pl prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la REMEDIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre afin american:

Nu am gasit vreun articol relevant.