Citrosol cu echinacea 15ml INTERHERB

Citrosol cu echinacea 15 ml INTERHERB
Producator: INTERHERB
Brand: INTERHERB
Forma prezentare: lichid, 15 ml
Pret magazine: 12.41 lei
Pret remediu.ro:
10.79 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Citrosept cu extract de echinaceea - Antimicotic, antiviral, antibacterian si imunostimulator pe baza de extract din samburi de grapefruit imbogatit cu extract de Echinaceea.
Citrosept echinaceea contine compusi cu efect antibacterian si antifungic, dar si antioxidanti eficienti in lupta cu radicalii liberi. Acesti compusi se numesc bioflavonoide, iar dintre acestea, in cazul extractului din samburi de grapefruit, se remarca hesperidina, cu rol benefic in imbunatatirea circulatiei sangvine.
Citrosept echinaceea este eficient in tratamentul tuturor afectiunilor provocate de microorganisme nocive precum stafilococul, streptococul, salmonella, germeni hemofili, Escherichia, Helicobacter Pylori, chlamidiile, Amoeba histolytica, ciuperci de tip Candida albicans, herpes si alti parazti si virusi. Bioflanoidele continute de semintele de grapefruit impiedica depunerea colesterolului, formare trombelor, fortifica peretii capilarelor. Bioflavonoidul naringina imbunatateste digestia, intensifica activitatea ficatului si, corespunzator, normalizeaza metabolismul substantelor. Limonena din componeta semintelor de grapefruit contribuie la eliminarea toxinelor din organism.
Citrosept echinaceea este eficient in anihilarea a peste 800 de tulpini de bacterii, 100 de tulpini de fungi si asupra mai multor tipuri de parazti. Nici o alta substanta naturala nu are un efect similar, fiind supranumit antibiotic de origine vegetala. Literatura de specialitate aminteste urmatoarele proprietati ale extractului de seminte de grapefruit: este un puternic antiseptic, are efect antiviral si antifungic, are proprietati anticancerigene, favorizeaza vindecarea ranilor si cicatrizarea datorita substantei naringen, are proprietatea de a scadea colesterolul, ajuta la prevenirea recurentei unor infectii precum cele de la nivelul unghiilor si cele cu Candida si are rol de intarire a imunitatii.

Asocierea extractului din samburi de grapefruit cu extractul de echinaceea potenteaza actiunea imunostimulatoare crescand capacitatea de aparare a organismului impotriva bacteriilor si a virusilor.
Citrosept echinaceea contine extract din samburi de grapefruit (min 40%), extract alcoolizat din radacina de Echinacea purpurea, apa demineralizata.

Administrare: Externa : se aplica pe suprafata afectata 3-4 picaturi de 3 ori pe zi. Interna : se dizolva 8-10 picaturi in 100 ml de apa de 2 ori pe zi, dupa mese. Îngrijirea cavitatii bucale : gargara de 3 ori pe zi cu 4-5 picaturi dizolvate in 50 ml de apa, dupa mese si inainte de culcare.

Atentionare: Pentru uz intern, preparatul citrosept echinaceea se administreaza numai diluat! Nu se administreaza persoanelor cu intoleranta la citrice!

Recomandari: Extractul din samburi de grapefruit este un imunostimulator natural. Cercetarile clinice au demonstrat eficienta lui asupra a peste 80 de specii de bacterii, virusi, ciuperci si unii paraziti (Clamydia, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Listeria, Salmonella, Staphylococus). Extractul de Echinaceea potenteaza actiunea imunostimulatoare crescand capacitatea de aparare a organismului impotriva bacteriilor si a virusurilor. Preparatul actioneaza eficient sub forma de gargara in inflamatii ale mucoasei cavitatii bucale, gingivite, afte, parodontoze, micoze si herpes. Se aplica extern pentru prevenirea si tratarea unor afectiuni bacteriene si micotice ale tegumentelor. Prin administrare interna, creste capacitatea de aparare a organismului.

Acest produs contine:

Grapefruit40.00%
Echinacea

Alte produse similare

Citrosol extract… INTERHERB
Citrosol extract…
INTERHERB
Citrosol kids INTERHERB
Citrosol kids
INTERHERB
Tinctura tonic… DACIA PLANT
Tinctura tonic…
DACIA PLANT
Ceai antioxidant FARES
Ceai antioxidant
FARES
Organism purificat… FARES
Organism purificat…
FARES
Ulei esential de… STEAUA DIVINA
Ulei esential de…
STEAUA DIVINA
Grapefruit seed… SOLARAY
Grapefruit seed…
SOLARAY
Parasites cleanse SOLARAY
Parasites cleanse
SOLARAY
Total cleanse colon SOLARAY
Total cleanse colon
SOLARAY

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Echinacea forte 1+1 gratis
60+60cpr DACIA PLANT

21.57 lei
Sabalit
50ml PLANTEXTRAKT

20.98 lei
Siliciu organic
30cps HERBAGETICA

17.22 lei
Giardinophyt
30ml PLANTEXTRAKT

17.62 lei
Artro curcumin95
60cps HERBAGETICA

50.38 lei