CLA 1500 mg 30cps ADAMS SUPPLEMENTS

Producator: ADAMS VISION
Brand: ADAMS SUPPLEMENTS
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret vechi: 38.30 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
34.85 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Acest supliment se afla in topul substantelor care impiedica depunerea grasimilor. Cercetatorii au observat despre includerea grasimilor sanatoase in dieta, poate asigura o silueta frumoasa, chiar si in cazul unui consum caloric generos.

CLA este un acid gras natural ce se gaseste in carnea de vita, in lactate si in diferite seminte. Totusi, din cauza modificarilor din practica agricola, alimentele de astazi contin mai putin CLA, ceea ce inseamna o disponibilitate scazuta in dieta de zi cu zi. CLA se obtine din uleiurile vegetale bogate in acid linoleic, asa cum este cel de nuca.

Numeroase studii clinice au demonstrat rolul CLA in mentinerea unei greutati corporale sanatoase prin efectul sau de blocare a unei enzime care contribuie la acumularea de grasime in adipocite, adica lipaza lipoproteinica, necesara celulelor adipoase pentru a extrage grasimile din sange si vasele sanguine. Prin inhibarea enzimei, adipocitele nu mai cresc si isi pastreaza dimensiunile.

Rolul important al acestui supliment in mentinerea unei greutati optime si mai ales a rezultatelor unei diete, este inclusiv impiedicarea reluarii in greutate. Suplimentarea cu CLA poate ajuta la arderea grasimilor in exces, dar si la stimularea producerii de tesut muscular, fara alte efecte secundare.

Deficitul de CLA poate duce la obezitate sau o greutate nesanatoasa, lipsa de energie, diabet, boli cardiovasculare.

Beneficii:

  • O silueta supla.
  • Ajuta la arderea grasimilor.
  • Previne obezitatea.
  • Previne diabetul.
  • Reduce riscul anumitor forme de cancer.
  • Reduce riscul bolilor cardiovasculare.
  • Un stil de viata energic.
  • Stare de bine.

Administrare:

Ca supliemt alimentar, luati zilnic 1 capsula. Pentru beneficii si eviterea deficientelor se recomanda administrarea acestui supliment pe o perioada indelungata de timp, intre 1-3 luni.

Precautii:

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs, in cazul in care sunteti  insarcinata sau daca alaptati.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei

1buc JOKO

46.65 lei
CLA 1500 mg de la ADAMS SUPPLEMENTS are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 38.30 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Dieta si slabire si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre CLA 1500 mg 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ADAMS SUPPLEMENTS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.