Colagen stimulent 250ml AROMSCIENCE

Producator: BIONOVATIV
Brand: AROMSCIENCE
Forma prezentare: lichid, 250 ml
Pret magazine: 43.17 lei
Pret remediu.ro:
37.54 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Ingedientele vegetale si apicole din acest produs au demonstrat un rol important in urmatoarelor afecțiuni:

  •  Îmbatranirea prematura a pielii – stimulatorii de colagen si elastina ajuta la redobandirea fermitaÈ›ii si elasticitaÈ›ii pielii, incetinesc sau stopeaza procesul de rigidizare si fragilizare al epidermei si dermei. Rezultatul va fi o piele mai tanara, mai rezistenta la factorii externi nocivi ( cum ar fi radiaÈ›iile ultraviolete, poluarea chimica), mai puÈ›in predispusa la ridare sau la tulburari de pigmentare.
  • Fragilizarea firelor de par – siliciul si zincul biologic ajuta la cresterea rezistenÈ›ei si a elasticitaÈ›ii firelor de par, imbunataÈ›indu-le consistenÈ›a si stralucirea, prevenind despicarea prematura sau ruperea.
  • Fragilizarea si deformarea unghiilor – este stopata si, in timp, vizibil ameliorata de acÈ›iunea siliciului biologic, care nu doar creste proporÈ›ia de È›esut elastic, dar ajuta si la remineralizarea unghiilor, la redobandirea formei si a structurii lor normale.
  • Durerea articulara (reumatismul) – este produsa de degradarea È›esuturilor cartilaginoase, datorata varstei, proceselor inflamatorii, auto-imune etc. Este mult ameliorata de stimulatorii naturali ai producÈ›iei de colagen, care simultan stopeaza procesele degenerative din articulaÈ›ii si ajuta la regenerarea È›esuturilor elastice. În formele de reumatism cu o componenta auto-imuna, va fi administrata, in paralel, si panseluÈ›a sabatica (Viola tricolor).


Stimulatorii naturali de colagen au o acțiune benefica demonstrata si contra: osteoporozei, fragilitații vasculare, prolapsului diferitelor organe, degradarii diferitelor mucoase.
În cazul colagenozelor, acÈ›iunea stimulatorilor de colagen va fi completata de cea a extractului de panseluÈ›a salbatica (Viola tricolor), care are efecte imunomodulatoare.
              
CURA CU COLAGEN STIMULENT
De regula, administrarea acestui produs api-fitoterapeutic trebuie facuta zilnic, vreme de macar 9 saptamani, neintrerupt. În acest timp, se vor administra cate 1-3 lingurte (1 lingurta = 5 ml.), pe zi. Fiind vorba de un produs sub forma de suspensie, produsul se va agita inainte de fiecare administrare.
Efectele acestei cure sunt vizibile cel mai rapid asupra pielii, primele rezultate aparand dupa aproximativ 30 de zile si intensificandu-se in urmatoarele luni. Mai lent, adica in aproximativ 45 de zile, apar primele efecte asupra parului, in timp ce la nivelul unghiilor rezultatele incep sa fie vizibile dupa 60 de zile. Aceste intervale de timp sunt orientative, lucrurile putand decurge mai lent sau mai rapid, in funcție de organism.

COMPOZIÈšIE: Urzica (Urtica dioica), radacina, extract apos 1:20: 80%; Glicerina vegetala:11%; Coada-calului (Equisetum arvense), parÈ›i aeriene, extract hidroalcoolic uscat, cu min. 7% Siliciu: 7%; Laptisor de matca liofilizat:  0,6%; Rozmarin (Rosmarinus officinalis), extract in propilenglicol: 0,6%; Drojdie de bere (Sacharomyces cerevisiae), extract cu min. 100000 ppm Zinc : 0,5%*; Portocal-dulce (Citrus sinensis), ulei esenÈ›ial: 0,24%; Lamaie (Citrus lemon), ulei esenÈ›ial din pericarp: 0,06%. *Doza maxima recomandata aduce 7,5mg Zinc, reprezentand 75% VNR. (VNR=Valori Nutrtionale de ReferinÈ›a cf. Regulament 1169/2011).

ACÈšIUNI:
Susține asimilarea normala a calciului, refacerea țesutului osos distrus, producția normala de colagen
contribuie la regenerarea țesuturilor conjunctive
faciliteaza refacerea tendoanelor
permite ameliorarea supleței tendoanelor, pe care le protejeaza in timpul efortului
contribuie la inhibarea proceselor degenerative la nivelul sistemului nervos si al articulațiilor si la menținerea sanatații vaselor de sange
Zincul: contribuie la menținerea sanatații parului si a unghiilor, la sinteza normala de ADN si a proteinelor, contribuie la menținerea sanatații sistemului osos si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Acest produs contine:

Urzica80.00%
Glicerina11.00%
Coada calului
Siliciu7.00%
Laptisor de matca pur0.60%
Rozmarin0.60%
Drojdie de bere
Zinc0.50%
Portocala dulce0.24%
Lamaie0.06%

Alte produse similare


Herboprostal
DACIA PLANT

Tinctura tonic…
DACIA PLANT

Ceai de urzica
DACIA PLANT

Tinctura de urzica
DACIA PLANT

Ceai glicemonorm
SPECIALISTII PLANTELOR

Bettarax forte
ROTTA NATURA

Ceai pentru articulatii…
FARES

Ceai pentru articulatii…
FARES

Ceai enterostop…
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Dong quai
100cps SOLGAR

78.53 lei
Laptisor de matca pur crud
200gr ALBEENA

198.00 lei
Pudra de turmeric
500gr SPRINGMARKT

16.38 lei
Pulbere de ginseng
200gr PHYTO BIOCARE

52.73 lei
Omega 3, 6, 9, ulei din seminte de in
30cps ADAMS SUPPLEMENTS

12.29 lei

Citeste despre urzica: