Colostrum 60cps ROTTA NATURA

Producator: ROTTA NATURA
Brand: ROTTA NATURA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 37.27 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
33.92 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

  Colostrul este primul lapte, secretat timp de 2-3 zile de la nastere de catre glanda mamara. El este diferit fata de laptele propriu-zis prin continutul foarte concentrat si variat de nutrienti necesari sustinerii si constructiei sistemului imunitar la nou-nascuti. Cu o tehnologie minima de procesare (pulverizare în aer cald), Colostrum Rotta Natura este colectat din laptele vacilor în primele ore de la fatare.
 
Efecte: 
-intareste capacitatea de aparare a organismului prin maximizarea raspunsului imun -sustine refacerea in perioada de convalescenta -dezvoltã si protejeaza flora intestinala benefica, impiedicand pãtrunderea toxinelor în circuitul sangvin -reface mucoasa intestinala -inarmeaza organsimul cu imunoglobulina de tip G, care reprezinta anticorpii majori produși ca rãspuns la contact cu agenții agresori -reduce efectele negative ale consumului de antibiotice, citostatice si corticosteroizi -sustine organismul in perioadele de solicitare fizica si psihica.

Compozitie: 
Colostru bovin standardizat, pulbere cu 20% Ig. G - 400 mg.
Administrare: 
Cate 1 capsula de 3 ori pe zi, cu jumatate de orã inainte de masa Contraindicat persoanelor alergice la produse lactate. 
Informatii utile: 
Recomandat:  persoanelor cu o imunitate scazuta  pentru impiedicarea recurentei infectiilor  pentru combaterea oboselii cronice  sportivilor  ca suport in terapiile antitumorale  pentru stimularea refacerii mucoasei intestinale.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Colostru bovin standardizat400.00mg

Alte produse similare

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Moringa pulbere ecologica (bio)
125gr NIAVIS

28.96 lei
Chaga C-Max Extract concentrat
60cps PROVITA

76.05 lei
Goldenseal Coptis C1000 Forte
90cps PROVITA

100.17 lei
Colostrum de la ROTTA NATURA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 37.27 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Imunitate si contine colostru bovin standardizat. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Colostrum 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ROTTA NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre colostru bovin standardizat:

Nu am gasit vreun articol relevant.