Comag plant b supozitoare 1.5 gr 10buc CONIMED

Producator: ELZIN PLANT
Brand: CONIMED
Forma prezentare: solid, 10 buc
Pret magazine: 26.63 lei
Pret remediu.ro:
23.16 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

COMAG PLANT B - supozitoare 1.5 gr blistere

Indicatii: adjuvant in tratamentul hemoroizilor, fisuri anale si afectiuni ale prostatei (hiperplazie de prostata, adenom de prostata statiu I si II), boli de rinichi, cai urinare, vezica urinara, probleme de mictiune, afectiuni digestive,

Ingrediente: Extract uleios din rasina de conifere, pufulita, ghimpe, frunze de merisor, busuioc, matase de porumb, ulei de masline, seminte de dovleac, ulei de samburi de struguri, ulei esential de: coriandru, maghiran, eucalipt si pin, pastura, apilarnil, ceara de albine, propilenglicol, ulei vegetal hidrogenat, alcool cetilstearilic.

La barbati: aplicatii locale (intrarectal) 1 supozitor de 2-3 ori pe zi timp de 20 zile pe luna, 3 luni consecutiv - curativ - in caz de crize hemoroidale de 3 ori pe zi.

RECOMANDARI:in cazul in care supozitorul este de consistenta mai moale - acesta se va tine la o temperatura mai mica de 0°C timp de 3-5 minute inainte de utilizare.

In cazul unor afectiuni ale prostatei: pentru a-i mari eficienta si a grabi vindecarea poate fi utilizat un amesctec de ceai obtinut din: ceai de pufulita 50g, ceai de ghimpe 100gr, ceai de merisor 100gr, ceai de busuioc 50gr, ceai de cozi cirese 50gr, - aceste ceaiuri se amesteca foarte bine intr-o punga mai mare (omogenizand amestecul) rezultand un ceai deosebit de eficient. 

Preparare: la un 1 litru de apa se adauga 4-6 linguri de ceai, se da in clocot, se acopera, se lasa la racit, se strecora si se bea in sursul unei zile. Se poate folosi o salata de cruditati foarte buna cu urmatoarele ingrediente: 100 gr radacina patrunjel, morcovi 100 gr, 100g telina, se da prin razatoare, se adauca 1/2 lamaie, o lungura de ulei de masline sau din seminte de dovleac, sare dupa gust si timp de 15 zile pe luna se mananca salata in fiecare zi.

Tratamentul naturist zilnic optim ar fi: 1 litru de ceai, o salata de cruditati si 1 supozitor de 3 ori pe zi, timp de 15 zile pe luna, 3 luni consecutiv.

A se pastra la loc racoros 4-15 °C

A nu se lasa la indemana copiilor.

A se citi cu atentie prospectul.

Parerile clientilor

Sunt mulțumită!
scrisa de Natalia / 06.03.2024 17:02
Deci eficienta si efectele benefice precum si lipsa celor negative a supozitoarelor comparat cu medicamentele pe cale bucala este incomparabila.
scrisa de Lucian V. / 10.12.2020 13:25

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

93.56 lei
Pastura
100gr ALBEENA

48.00 lei
Pastura
300gr ALBEENA

125.00 lei
Comag plant b supozitoare 1.5 gr de la CONIMED are un gramaj de 10gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 23.16 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Colon (intestin gros) si contine extract uleios din rasina de coniferepufulita, ghimpe, merisor frunze, busuioc, matase de porumb, ulei de masline, seminte de dovleac, ulei de samburi de struguri, ulei de coriandru, ulei de maghiran, ulei de eucalipt, ulei de pin, pastura, apilarnil, ceara de albine, ulei vegetal, alcool cetilstearilic, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Comag plant b supozitoare 1.5 gr 10gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la CONIMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre extract uleios din rasina de conifere:

Nu am gasit vreun articol relevant.