Complex de aminoacizi amino-mix 240cpr NEW ROOTS

Producator: NEW ROOTS HERBAL
Brand: NEW ROOTS
Forma prezentare: comprimate, 240 buc
Pret magazine: 249.45 lei
Pret remediu.ro:
216.91 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
21 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Multi Aminoacizi ieftini de pe piata sunt fabricati prin simpla izolare a proteinei fie din soia, fie din zer. Prin urmare nu se poate garanta un dozaj precis de aminoacizi, nici chiar prezenta tuturor aminoacizilor esentiali.

FOARTE IMPORTANT: Pentru ca un aminoacid sa fie bio-compatibil trebuie sa fie produs sub forma libera, caz in care trebuie sa aiba litera "L" in fata; de exemplu L-Arginina nu doar Arginina etc. Sub forma legata (ne-libera) este practic inutil deoarece nu se absoarbe.

Acest produs fabricat de New Roots prin hidrolizare din lactalbumina este de Calitate Premium asigurand dozajul si bio-absorbtia aminoacizilor din compozitie. Importanta Aminoacizilor este in general neglijata de multi oameni, uneori chiar si de catre cei mai “constiinciosi”. Aminoacizii sunt esentiali in cura de detoxificare Metale Grele. Aminoacizii esentiali sunt acei aminoacizi care nu pot fi sintetizati de organism si trebuie adusi fie prin alimentatie fie prin suplimentare.

Aminoacizii ne-esentiali, in ciuda denumirii, sunt la fel de importanti, insa ei pot fi sintetizati de catre organism daca i se ofera ingredientele necesare, o alimentatie adecvata si organismul sa fie "sanatos", astfel putand sa-i sintetizeze din proteine. Proteinele sunt componentele structurale si functionale ale materiei vii. Indeplinesc numeroase functii in organismul uman: sunt necesare pentru formarea, dezvoltarea si regenerarea tuturor tesuturilor, intervin in imunitatea organismului, in transportul substantelor nutritive si a oxigenului in organism. Majoritatea hormonilor si enzimelor sunt proteine.

Proteinele sunt alcatuite din aminoacizi. Unii sunt esentiali pentru viata. Aminoacizii esentiali nu pot fi sintetizati de catre organism si trebuie adusi zilnic direct din alimente. Pentru sinteza proteinelor organismul are nevoie de aminoacizi esentiali si neesentiali in anumite proportii. Toate proteinele sunt alcatuite din aceiasi aminoacizi, difera insa ordinea de legare a acestora, ceea ce detemina si activitatea specifica a proteinelor.

Prin alimentatia obisnuita este aproape imposibil sa obtinem toti aminoacizii, atat cei esentiali cat si cei neesentiali, in proportiile necesare. De aceea suplimentarea cu aminoacizi a devenit o cerinta stringenta pentru omul contemporan. Aminoacizii sunt indispensabili pentru cei care practica body-building sau haltere in mod serios. Efectul benefic al aminoacizilor il vor simti si sportivii care trebuie sa faca fata unor solicitari fizice de rezistenta (cros, maraton, inot, fotbal etc.). Aminoacizii au efect chelatinator, adica "se leaga" de metalele grele acumulate in organism si ajuta in felul acesta la eliminarea lor.

La adulti, necesarul zilnic de proteine este de cca. 45g. Un adult care practica un sport de tipul haltere, culturism, in greutate de 80 kg are nevoie zilnic, in medie, de 160- 240 g proteine. Consumul optim de proteine pentru un ciclist este de 1,5 g /kg corp, iar in cazul halterofililor sau al celor care practica body-building poate ajunge pana la 2-3 g /Kg corp. Aceasta cantitate trebuie sa ajunga esalonat in organism, pe tot parcusul zilei odata cu consumarea meselor. Eliminarea mesei de dimineata este un obicei nefast pentru organismul uman, fiindca la cei care iau numai doua mese pe zi, energia si proteinele necesare corpului sunt asigurate in mod dezechilibrat si nu mai pot fi utilizate eficient. In aceste situatii suplimentarea cu un complex de aminoacizi dimineata este esentiala. Oferim o formula completa de aminoacizi extrasi din lactalbumina, acestia fiind de cea mai inalta puritate disponibila in momentul actual in Canada. Adoptand totodata forma libera de aminoacizi se asigura o bioabsorbabilitate si o eficienta maxima (exemplu: L-Arginina = forma libera fata de Arginina).


Administrare
2-4 comprimate pe zi administrate in doua prize, de preferinta cu 30 minute inainte de masa.

Compozitie
Lactalbumina Hidrolizata = 850 mg;
L- Acid Glutamic = 107 mg;
L-Leucina = 78 mg;
L-Acid Aspartic = 65 mg;
L-Prolina = 62,5 mg;
L-Lizina = 54 mg;
L-Treonina = 42 mg;
L-Izoleucina = 39 mg;
L-Valina = 36,25 mg;
L-Alanina = 28 mg;
L-Serina = 27,5 mg;
L-Fenilanina = 19 mg;
L-Tirozina = 18 mg;
L-Arginina = 16 mg;
L-Cisteina = 12,5 mg;
L-Glicina = 11,25 mg;
L-Metionina = 11,25 mg;
L-Histidina = 11 mg;
L-Triptofan = 10 mg.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Folat 400 mcg (ca Metafolin)
50tbl SOLGAR

77.61 lei
Pastura
100gr ALBEENA

43.00 lei
Astragalus 9000
60cps PROVITA

86.49 lei
Complex de aminoacizi amino-mix de la NEW ROOTS are un gramaj de 240cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 216.91 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Aminoacizi si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Complex de aminoacizi amino-mix 240cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NEW ROOTS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.