Condiment cu salvie menta si chimen 33gr NERA PLANT

Producator: REIRA PLANT
Brand: NERA PLANT
Forma prezentare: pulbere, 33 gr
Pret magazine: 29.12 lei
Pret remediu.ro:
25.32 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Condimentul Nera Plant cu Salvie, Mentă și Chimen este potrivit pentru aromatizarea preparatelor din carne roșie (vită, porc, vânat) sau albă, dar și pește. Combinația dă o aromă deosebită și sosurilor pentru paste, preparatelor din cartofi și salatelor de legume.


Ce ingrediente conține?

Salvia este un condiment foarte puternic, cu un gust înțepător, mentolat, cu o aromă fină, un pic amăruie și picantă. Ea are darul de a reduce grăsimea mâncării la care este adăugată, dovedindu-și eficiența și în a trata problemele stomacale.

Semințele de Chimen, cafenii la culoare, au aroma și gustul foarte puternice. Ele sunt recunoscute pentru efectele deosebite asupra digestiei. Au un conținut mare de vitamina B3 (niacina), vitamina B9 (acidul folic), vitaminele A și C și E (retinolul); de asemenea, sunt o sursă bogată de minerale: fier, zinc, magneziu, calciu, fosfor, sodiu, potasiu și fibre.

Mentolul din uleiurile conținute de Mentă este cel care dă un gust proaspăt, răcoritor și foarte aromat preparatelor la care se folosește. Bogată în vitaminele C și D, în calciu, magneziu, zinc și mai ales în uleiuri eterice, antiseptică și calmantă, Menta este un remediu în indigestie, balonare și digestie lentă.


Cum se utilizează produsul?

Se folosește după gust, pentru aromatizarea salatelor și a mâncărurilor.

A se păstra la temperaturi constante, bine închis și ferit de umiditate.
Mod de prezentare: recipient de sticlă transparentă, care conține 33g de condiment.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei
Condiment cu salvie menta si chimen de la NERA PLANT are un gramaj de 33gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 25.32 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Condimente si mirodenii si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Condiment cu salvie menta si chimen 33gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NERA PLANT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.