Conimed sp crema solida (supozitoare) 1,5 gr 10buc CONIMED

Producator: ELZIN PLANT
Brand: CONIMED
Forma prezentare: solid, 10 buc
Pret magazine: 26.63 lei
Pret remediu.ro:
23.16 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ingrediente:
Extract de propolis, extract uleios din rasina de conifere, ceara de albine.

Indicatii :
Ingredientele utilizate isi potenteaza reciproc actiunile dand produsului finit proprietati benefice pentru organismul uman, ce poate fi utilizat cu succes ca ADJUVANT natural cu actiune cicatrizanta, antimicrobiana, antiinflamatoare pentru tratarea diferitelor afectiuni ginecologice (anexite, chisturi ovariene, uter fibromatos), hemoroizi, fisuri anale, afectiuni ale prostatei. Inhiba durerile care insotesc ciclul menstrual.

Administrare :
Aplicatii locale (intrarectal) 2-4 gr. pe zi , la femei incepand din ziua a 5-a a ciclului menstrual timp de 15 zile, timp de 5 luni.
Pentru femeile care doresc copii, poate fi utilizat ca ADJUVANT in tratament, sub supravegherea medicului.
La barbati se fac aplicatii locale (intrarectal) 2-4 gr./zi in caz de crize hemoroidale, timp de 15 zile/luna, 3-4 luni.

Propolisul are actiune antimicrobiana (verificata pe 16 tulpini bacteriene), antifungica, antivirala (inclusiv antiherpetica si antigripala), antioxidanta, regeneratoare tisulara, antiinflamatoare, imunostimulenta. S-a semnalat de asemenea actiune antitumorala a propolisului datorita prezentei quercitinei, acidului cafeic si clerodan diterpenoidului. Acesta din urma sa dovedit a avea efect citotoxic selectiv asupra celulelor tumorale. Extractul uleios din rasina de conifere are actiune antiseptica, reconfortanta, antiinflamatoare, cicatrizanta, astringenta, antireumatica, antioxidanta. Ceara de albine are actiune, antioxidanta, antiinflamatoare, antiseptica.

Atentionari:
A nu se utiliza de persoanele care au alergie la unul din ingrediente.
Potenteaza actiunea altor medicamente , in acest sens consultati medicul dumneavoastra. 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
Conimed sp crema solida (supozitoare) 1,5 gr de la CONIMED are un gramaj de 10gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 23.16 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Conimed sp crema solida (supozitoare) 1,5 gr 10gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la CONIMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.