Coniprostatomed 50ml CONIMED

Producator: ELZIN PLANT
Brand: CONIMED
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret magazine: 21.25 lei
Pret remediu.ro:
18.48 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Recomandat ca adjuvant in:
- afectiuni ale prostatei
- boli de rinichi, cai urinare si vezica urinara
- probleme de mictiune
- afectiuni hepatice
- ulcer gastro-duodenal
- Hepatita epidemica
- Afectiuni ale prostatei.

Produsul este un supliment alimentar pe baza de extracte hidroalcoolice din plante (busuioc, pufulit,.ghimpe) si rasina de conifere.

Principalele componente actiuni si utilizari ale ingredientelor folosite:
EXTRACT HIDROALCOOLIC DE RASINA DE CONIFERE  este un macerat al rasinii de conifere (brad, pin, molid) in alcool de 96%. Rasina de conifere este un produs vegetal complex, constituit din amestecuri eterogene de substante organice rezultate prin oxidarea si polimerizarea compusilor terpenici si aromatici a uleiurilor volatile.Actiune: antiseptica, reconfortanta, orexigena, antiinflamatoare, cicatrizanta, astringenta, antireumatica. Rasina de conifere este utilizata in ameliorarea diferitelor afectiuni, precum: afectiuni ale aparatului respirator (bronsite, astm. afectiuni pulmonare cronice), dureri de gat (amigdalite, faringite, laringite), afte, halena, afectiuni gingivale, litiaze renale, infectii urinare (cislite). renale (nefrite), afectiuni cutanate (arsuri, leziuni cutanate, plagi trenante), entorse si luxatii, hemoroizi, reumatism, astenie, convalescents, dureri musculare s.a.
EXTRACT HIDROALCOOLIC DE BUSUIOC  se obtine prin macerarea partii aeriene a plantei Ocimum basilicum (Basiiici herba), recoltata in timpul infloririi, in amestec hidroalcoolic. Denumirea botanica: Basilici herba. Actiune si utilizari: antiseptica intestinala si renala, carminativa, stimuleaza digestia, galactogoga, antiemetics, diuretics, antiinflamatoare intestinalS si renalS, antiseptics pulmonara, febrifuga. Frunzele de busuioc, verzi sau uscate se utilizeaza in alimentatie drept condiment pentru aromatizarea mancarurilor, sosurilor, muraturilor, salatelor, in industrie, busuiocul se foloseste la aromatizarea mezelurilor, branzeturi lor, pastelor, mur Sturilor etc. Datorita proprietatilor antiinfectioase si imunostimulente, conferite de prezenta uleiului eteric, busuiocul este util in bronsite, laringite, faringite, sinuzite, gripa, enterocolite acute infectioase, colita cronica de fermentable, in combaterea aftelor, stomatitelor, amigdalitei (sub forma de gargara) sau a rinitelor (sub forma de inhalatii).
EXTRACT HIDROALCOOLIC DE PUFULITA  este obtinut prin macerarea in amestec hidroalcoolic a partii aeriene a plantei Epiiobium parviflorum.  Actiune si utilizari: depurativa, astringenta, hemostatica, decongestionanta, antiinflamatoare, antirmicrobiana, inhibanta a tumorilor (efect obtinut pe animale de laborator si constatat pe oameni de-a lungul timpului; nu se cunoaste inca structura principiilor active raspunzatoare de acest efect), regeneratoare, antiflogistica, antiexudativa, antiedematoasa. Pufulita (ca atare – pulbere, sub forma de extracte apoase sau hidroalcoolice) este recomandata ca adjuvant in afectiuni ale prostatei (hiperplazie de prostata, cancerde prostata); boli de rinichi, cai urinare si vezica urinara; probleme de mictiune; afectiuni hepatice (hepatite, ciroza); ulcer gastro-duodenal.
EXTRACT HIDROALCOOLIC DE GHIMPE este obtinut prin macerarea partii aeriene a plantei Xantium spinosa, in amestec hidroalcoolic. Actiune si utilizari: decongestiva in adenomul de prostata, cicatrizanta, dezinfectanta, diuretica, sialagoga, reduce polakiuria, determina retlnerea selectiva in organism a electrolitilor (K, Mg) protectori ai miocarduiui. Ghimpele (sub forma de extracte apoase sau alcoolice) este utilizat ca adjuvant in afectiuni ale aparatului urinar, adenom de prostata, prostatita, cistopielita, litiaza renala.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Rasina de conifere
Busuioc
Pufulita
Ghimpe

Alte produse similare

Tonic antistress CONIMED
Tonic antistress
CONIMED
Lotiune pentru… CONIMED
Lotiune pentru…
CONIMED
Extract uleios… CONIMED
Extract uleios…
CONIMED
Conimed forte CONIMED
Conimed forte
CONIMED
Crema antiinflamatoare CONIMED
Crema antiinflamatoare
CONIMED
Crema pentru ingrijirea… CONIMED
Crema pentru ingrijirea…
CONIMED
Crema pentru masaj… CONIMED
Crema pentru masaj…
CONIMED
Crema pentru masaj… CONIMED
Crema pentru masaj…
CONIMED
Crema cu propolis… CONIMED
Crema cu propolis…
CONIMED

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Super Indole-3-carbinol sinergistic
30cps PROVITA

93.56 lei
Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
125gr ALBEENA

129.00 lei
Ashwagandha standardized
60cps NATURES WAY

109.96 lei
Coniprostatomed de la CONIMED are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 18.48 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Digestie si contine rasina de coniferebusuioc, pufulita, ghimpe, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Coniprostatomed 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la CONIMED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre rasina de conifere:

Nu am gasit vreun articol relevant.