Crema antiacnee 50ml APITERRA

Producator: APICOLA PASTORAL GEORGESCU
Brand: APITERRA
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret vechi: 76.41 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
70.30 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Beneficiile mierii de albine si ale laptisorului de matca asupra pielii sunt cunoscute inca din antichitate: hidrateaza, hranesc, regenereaza, intarzie imbatranirea pielii si aparitia ridurilor,datorita nutrientilor pe care ii contin (vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grasi si antioxidanti). Mierea de salcam si laptisorul de matca BIO sunt pure si provin de la stupine ecocertificate din zonele nepoluate ale Transilvaniei.

Cremele Apiterra au o textura lejera care se absoarbe usor in piele si au un continut bogat in unt de shea, unt de cacao si uleiuri vegetale care sunt extrem de hranitoare si hidratante pentru piele. Apiterra a dezvoltat o metoda de prelucrare la rece pentru a pastra intacte proprietatile active ale ingredientelor naturale. Crema este o excelenta baza de machiaj.

Ingrediente active:

Miere de manuka    Laptisor de matca BIO    Extract de propolis     Extract de salcie     Argint coloidal    Unt de shea    Unt de cacao 

Acneea apare atunci cand porii incarcati cu sebum se infecteza cu bacterii. Crema Apiterra contine un complex de 4 active eficiente in combaterea acneei, care actioneaza in sinergie: reduc productia de sebum si inflamatiile, previn inrosirea pielii, calmeaza tenul iritat si regenereaza celulele epiteliale. Propolisul este cel mai eficient antibiotic natural datorita proprietatilor sale antibacteriene. Extractul de propolis este obtinut printr-o metoda inovativa brevetata. Studiile clinice arata ca reduce leziunile acneice si productia de sebum. Extractul de salcie are un continut ridicat de salicilati naturali care amelioreaza inflamatiile si roseata, au efect antimicrobian si stimuleaza regenerarea celulara. Argintul colloidal este un ingredient natural cu efect rapid, care distruge membrana celulara a fungilor si bacteriilor. Mierea de manuka provine din zonele nepoluate din Zoua Zeelanda si este recunoscuta pentru proprietatile sale antiinflamatoare si calmante. Mierea de salcam si laptisorul de matca BIO hranesc, hidrateaza, regenereaza si catifeleaza pielea. Crema Apiterra poate fi folosita cu succes in cazul acneei, dar si pentru a preveni reaparitia acesteia.

Utilizare: Se aplica zilnic pe fata si gat, dupa curatare si tonifiere, masand usor prin miscari circulare pentru a ajuta absorbtia cremei.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Miere de manuka

Alte produse similare

Miere manuka (ta… SONNENTOR
Miere manuka (ta…
SONNENTOR
Miere de manuka… WEDDERSPOON
Miere de manuka…
WEDDERSPOON
Miere manuka eco… SONNENTOR
Miere manuka eco…
SONNENTOR
Miere de manuka… WEDDERSPOON
Miere de manuka…
WEDDERSPOON
Miere de manuka… WEDDERSPOON
Miere de manuka…
WEDDERSPOON
Miere de manuka… WEDDERSPOON
Miere de manuka…
WEDDERSPOON

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

13.50 lei
Sapun de toaleta cu sulf
100gr ORTOS

9.90 lei
Sarea baciului
500gr SOLARIS

4.24 lei
Crema antiacnee de la APITERRA are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 76.41 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ten cu tendinta acneica si contine miere de manuka. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema antiacnee 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la APITERRA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre miere de manuka:

Nu am gasit vreun articol relevant.