Crema antireumatica masaj eucalipt 125gr TECHIR

Producator: TECHIR
Brand: TECHIR
Forma prezentare: crema, 125 gr
Pret vechi: 32.47 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
30.20 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Descriere

Formula inovatoare cu apa salina si namol din lacul Techirghiol, cu proprietati hipertonice, antioxidante, remineralizante si extracte vegetale antiinflamatorii din arnica, salcie, gheara diavolului, eucalipt si camfor

INDICATII

Crema este indicata ca si adjuvant in lupta impotriva durerii locale provocate de inflamatii acute: leziuni minore, contuzii, entorse, dureri cauzate de afectiuni reumatismale la nivel articular-muscular-osos.

Aceasta ofera o senzatie placuta de prospetime si confort la nivelul pielii, avand proprietati emoliente ideale pentru un masaj relaxant si terapeutic.

PRINCIPII ACTIVE

Apa salina din lacul Techirghiol, bogata in saruri minerale si oligoelemente, are o actiune antiinflamatoare locala, datorita compozitiei chimice direct proportionale cu cea a namolului sapropelic terapeutic.

Crema actioneaza benefic prin substantele minerale ce intra in contact cu pielea: o purifica, mineralizeaza si tonifica, stimuland microcirculatia.

La principiile active ale resurselor naturale din lacul Techirghiol, se adauga ingredientele antiinflamatoare de origine vegetala (extract arnica montana, extract scoarta de salcie alba, extract gheara diavolului, ulei esential de eucalipt si camfor) precum si un complex unic de peptide, gasite natural si in piele - Calmosensine™, ce relaxeaza intens musculatura.

MOD DE UTILIZARE

Aplica crema de 2/3 pe zi masand locul dureros/inflamat (umeri, picioare, gat, brate, spate, etc.) cu miscari circulare, pana la absorbtia completa. Pentru prevenirea durerii cauzate de tocuri, febra musculara sau mersul excesiv pe jos, crema se aplica cu 1h inainte.

AVERTIZARI SI CONTRAINDICATII

Produs cosmetic exclusiv pentru uz extern.

Evita contactul direct cu ochii.

Crema nu trebuie folosita in caz de hipersensibilitate la componentele acesteia sau pe rani deschise.

INGREDIENTE (INCI) :AQUA, LACUS AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, POLYSORBATE 60, CALMOSENSINE™- BUTYLENE GLYCOL, LAURETH-3, HYDROXYETHYLCELLULOSE, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, ARNICA MONTANA FLOWER EXCTRACT, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYGLYCERIN, HARPAGOPHYTUM PROCUMBENS ROOT EXCTRACT, SALIX ALBA BARK EXCTRACT, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, CINNAMOMUM CAMPHORA BARK OIL

Nu contine parfumuri sau coloranti, doar ulei esential natural de EUCALIPT sI CAMFOR.

.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Eucalipt

Alte produse similare

Calmotusin DACIA PLANT
Calmotusin
DACIA PLANT
Respiral forte… DACIA PLANT
Respiral forte…
DACIA PLANT
Salix 500 DACIA PLANT
Salix 500
DACIA PLANT
Triomicin DACIA PLANT
Triomicin
DACIA PLANT
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai bronhofit… FARES
Ceai bronhofit…
FARES
Ulei esential de… STEAUA DIVINA
Ulei esential de…
STEAUA DIVINA
Glucose optimizer JARROW FORMULAS
Glucose optimizer
JARROW FORMULAS
No snorz KAL
No snorz
KAL

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei genunchi,spate-antireumatic
250ml KOSMO OIL

23.19 lei
Artroforte
100ml COSMOPHARM

76.11 lei
Crema antireumatica masaj eucalipt de la TECHIR are un gramaj de 125ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 32.47 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Articulatii, oase si muschi si contine eucalipt. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema antireumatica masaj eucalipt 125ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la TECHIR ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre eucalipt:

Nu am gasit vreun articol relevant.