Crema antirid cu ceramide 50ml TIS

Producator: TIS FARMACEUTIC
Brand: TIS
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret magazine: 14.47 lei
Pret remediu.ro:
12.58 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ceramidele, vitamina C si uleiurile vegetale (catina, levantica, germeni de grau, galbenele), o asociere de compusi bioactivi originala si moderna confera cremei calitati deosebite pentru intretinerea tenului, prevenind formarea ridurilor si atenuandu-le pe cele existente; ceramidele, compusi compatibili structural cu tesutul dermic, formeaza un film protector care asigura mentinerea apei in matricea intracelulara, prevenind si atenuand ridurile; carotenii din uleiul de catina, antioxidanti puternici, formeaza un filtru UV eficace.

Uleiurile de musetel, galbenele si levantica previn fenomenul de imbatranire prematura, calmeaza iritatiile si redau epidermei calitatile naturale (tonus, elasticitate, fermitate).

Crema este recomandata pentru orice tip de ten.

Principii active: ceramide, vitamina C, uleiuri vegetale, bogate in vitamine liposolubile si acizi grasi esentiali (catina, levantica, musetel, galbenele).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ceramide
Vitamina C
Catina alba
Lavanda
Musetel
Galbenele

Alte produse similare

Crema antirid VERRE DE NATURE
Crema antirid
VERRE DE NATURE
Crema de zi spf… ELMIPLANT
Crema de zi spf…
ELMIPLANT
Serum intensiv… ELMIPLANT
Serum intensiv…
ELMIPLANT

Parerile clientilor

Oferă tenului hidratare
scrisa de Alina / 04.05.2018 18:57

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Lipogel anticelulitic
500ml TIS

54.75 lei
Crema antirid cu ceramide de la TIS are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 12.58 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijirea tenului si contine ceramidevitamina c, catina alba, lavanda, musetel, galbenele, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema antirid cu ceramide 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la TIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre ceramide:

Nu am gasit vreun articol relevant.