Crema antirid cu propolis 50ml TIS

Producator: TIS FARMACEUTIC
Brand: TIS
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret magazine: 23.3 lei
Pret remediu.ro:
20.26 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Crema antirid cu propolis, cu ingredienti activi naturali din propolis, germeni de grau si patlagina, cu proprietati ce stimuleaza refacerea epidermei, incorporati intr-o baza compatibila cu pielea, previne formarea ridurilor si le atenueaza pe cele existente, amelioreaza defectele de troficitate.

Continului ridicat de propolis, recomanda utilizarea cremei pentru ingrijirea epidermei uscate, sensibile si susceptibile sa se infecteze.

Crema antirid cu propolis poate fi utilizata si in afectiuni provocate de frig sau dupa expuneri indelungate la soare, pentru tratamentul pielii care a suferit un proces de uscare in urma iradierii si este supusa procesului de imbatrinire.

Principii active: extracte si uleiuri naturale (propolis, germeni de grau, patlagina, seminte de struguri, salvie, levantica), miere de albine.

Propolisul, recunoscut pentru puterea de stimulare si regenerare a celulelor epidermei, precum si datorita proprietatilor epitelizante si cicatrizante, favorizeaza vindecarea arsurilor solare, amelioreaza afectiunile pielii declansate de frig, caldura excesiva sau alti factori nocivi.

Uleiurile naturale (salvie, levantica si seminte de struguri) contin vitamine liposolubile si acizi grasi esentiali, cu proprietati emoliente, care mentin hidratarea profunda la nivelul tesuturilor dermice.

Recomandari:
-previne fenomenele de imbatranire a pielii (favorizeaza estomparea ridurilor si impiedica formarea altora noi), prin efect de stimulare si regenerare;
-ingrijeste pielea cu aspect ichtiozic, cu elasticitate redusa si aspect de depigmentare;
-ingrijeste pielea afectata de iradieri, arsuri solare, frig, caldura excesiva sau alti factori nocivi;
-se poate folosi in tratamentul celulitelor.

Utilizare:
Se aplica zilnic pe tenul in prealabil curatat, cu masaj usor.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Propolis
Germeni de grau
Patlagina
Struguri
Salvie
Lavanda

Alte produse similare

Sirop cu echinacea TIS
Sirop cu echinacea
TIS
Sirop cu propolis… TIS
Sirop cu propolis…
TIS
Sirop cu patlagina… TIS
Sirop cu patlagina…
TIS
Sirop cu muguri… TIS
Sirop cu muguri…
TIS
Extract de propolis TIS
Extract de propolis
TIS
Tinctura de propolis… TIS
Tinctura de propolis…
TIS
Apa de gura cu… TIS
Apa de gura cu…
TIS
Gel cu salvie si… TIS
Gel cu salvie si…
TIS
Glicerina cu propolis… TIS
Glicerina cu propolis…
TIS

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Crema cicatrizin
50ml TIS

17.56 lei
Crema antirid cu propolis de la TIS are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 20.26 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijirea tenului si contine propolisgermeni de grau, patlagina, struguri, salvie, lavanda, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema antirid cu propolis 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la TIS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.