Crema antirid hidratanta 30 + vit c 50ml VITAMIN C PLUS

Producator: COSMETIC PLANT
Brand: VITAMIN C PLUS
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret magazine: 32.92 lei
Pret remediu.ro:
28.63 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente


    Hidratează
    Catifelează
    Reduce ridurile fine

91% ingrediente de origine naturală

0% parabeni, parafine, coloranţi

 

Special concepută pentru tenul 30+, crema netezește ridurile fine, îmbunătățește hidratarea și oxigenarea pielii, reface deficitul de acizi grași esențiali, lăsând pielea fină și catifelată.

Vitamina C Tetra, o formă stabilă și foarte eficientă a vitaminei C clasice, are efect antioxidant, pătrunde mai ușor în stratul adânc al pielii, unde stimulează sinteza colagenului. Protejează împotriva efectelor radiațiilor UV și a radicalilor liberi care duc la îmbătrânirea prematură a pielii.

Principiul activ de hidratare mărește imediat gradul de umiditate al pielii și reduce pierderile de apă din epidermă.

Complexul mineral activ previne degradarea acidului hialuronic și a colagenului din piele. După 28 de zile de utilizare de 2 ori/zi, testele in-vivo* arată o netezire a pielii la 76% dintre voluntari și o reducere a adâncimii ridurilor la 60% dintre aceștia.

Uleiul esențial de portocale are efect antiinflamator și tonic.

* teste efectuate de către producătorul ingredientului activ

Mod de utilizare: Aplicaţi dimineața și seara pe pielea curată a feței, gâtului și decolteului. Masaţi cu mișcări delicate pentru a facilita absorbția. Așteptați 3 – 5 minute înainte de aplicarea machiajului.

Pentru o îngrijire optimă a tenului, se recomandă utilizarea în combinație cu Loțiunea micelară, Serul antirid forte și / sau Serul antirid concentrat (textură uleioasă) din aceeași gamă.

Testați toleranța pe o mică porțiune a pielii gâtului, sub ureche.

Evitați contactul direct cu ochii.

Testat dermatologic.

    Ingrediente
 

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Isononyl Isononanoate, Stearic Acid, Betaine*, Potassium Cetyl Phosphate, Caprylic / Capric Triglyceride, Panthenol, Olea Europaea Fruit Oil*, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Fructose, Urea, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Maltose, Sodium PCA, Trehalose, Glucose, Sodium Lactate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Zinc Gluconate, Magnesium Aspartate, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Limonene, Parfum

* ingrediente certificate organic / certified organic ingredients

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Serra Plus Serapeptaza
30cps PROVITA

88.83 lei
Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
MSM
MSM
90cps SOLARAY

88.98 lei
Crema antirid hidratanta 30 + vit c de la VITAMIN C PLUS are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 28.63 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Cosmetice si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema antirid hidratanta 30 + vit c 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAMIN C PLUS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.