Crema antirid mineralizanta spf10 50ml FARMEC

Producator: FARMEC
Brand: FARMEC
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret vechi: 45.70 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
42.50 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Crema este destinata prevenirii si atenuarii liniilor fine si a ridurilor profunde, dar si protectiei eficiente a tenului impotriva radiatiilor UV.

Ingrediente active
- Complexul unic Argila naturala- extract organic de Goji reechilibreazǎ functiile metabolice si energetice ale celulelor, stimuleaza sinteza fibrelor de elastina si colagen si procesele regenerative ale pielii, confera produsului puternice efecte antioxidante.
- Uleiul de Orez si Acidul Ferulic asigura efecte anti-age, de calmare si protectie a pielii impotriva poluǎrii si radiatiilor UV.
- Uleiurile naturale (Avocado, Unt Sheea, Squalane) au o activitate de tip geriatric asupra tenurilor ridate, reducand liniile fine si ridurile incipiente, redand supletea tenurilor sensibile, cuperozice si ridate.

Mod de utilizare
Se aplica dimineata, dupa o curǎtare corecta a tenului.

Beneficii
Pielea devine neteda, ferma si catifelata.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei
Crema antirid mineralizanta spf10 de la FARMEC are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 45.70 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema antirid mineralizanta spf10 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARMEC ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.