Crema antirid regeneratoare 50 + vit c 50ml VITAMIN C PLUS

Producator: COSMETIC PLANT
Brand: VITAMIN C PLUS
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret magazine: 34.5 lei
Pret remediu.ro:
30.00 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente


    Reduce ridurile adânci
    Regenerează
    Hrănește

94% ingrediente de origine naturală

0% parabeni, parafine, coloranţi

 

Crema antirid regeneratoare 50+ a fost special concepută pentru a limita și încetini efectele vizibile ale îmbătrânirii: riduri adânci, pierderea hidratării, sensibilitate și pete pigmentare.

Vitamina C Tetra, o formă stabilă a vitaminei C clasice, pătrunde mai ușor și rapid în dermă, stimulând cu 50% sinteza colagenului (dublu față de vitamina C clasică). Reduce cu 80% sinteza de melanină și uniformizează nuanța pielii, protejând-o de efectele negative ale radiațiilor UV.

Riboxyl-ul stimulează metabolismul celular și limitează degradarea ţesutului dermic, prevenind astfel pierderea fermității pielii. După 28 de zile de utilizare de 2 ori/zi, testele in-vivo* au demonstrat reducerea cu 78% a ariei ridurilor, cu 46% a numărului lor și creșterea cu 12% a elasticității pielii.

Uleiul esențial de portocale, uleiul de floarea soarelui și vitaminele A, E, F și B5 au efect de hrănire și regenerare în profunzime a pielii mature.

Betaina, ingredient activ Ecocertificat, consolidează bariera de protecție a pielii, lăsând-o fină şi catifelată.

* teste efectuate de către producătorul ingredientului activ

Mod de utilizare: Aplicaţi dimineața și seara pe pielea curată a feței, gâtului și decolteului. Masaţi cu mișcări delicate pentru a facilita absorbția. Așteptați 3 – 5 minute înainte de aplicarea machiajului.

Pentru o îngrijire optimă a tenului se recomandă folosirea în combinație cu Loțiunea micelară, Serul antirid forte și / sau Serul antirid concentrat (textură uleioasă) din aceeași gamă.

Testați toleranța pe o mică porțiune a pielii gâtului, sub ureche.

Evitați contactul direct cu ochii.

Testat dermatologic.

    Ingrediente
    Recenzii

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Olus (Vegetable) Oil, Betaine*, Coco-Caprylate / Caprate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Caprylic / Capric Triglyceride, Sorbitan Stearate*, Methyl Glucose Sesquistearate*, Helianthus Annuus Seed Oil, Panthenol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Ribose*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Zea Mays Oil, Rosa Moschata Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Extract, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Limonene, Parfum

* ingrediente certificate organic / certified organic ingredients

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
125gr ALBEENA

129.00 lei
Turmeric pudra eco
125gr RAWLI

11.85 lei
Crema antirid regeneratoare 50 + vit c de la VITAMIN C PLUS are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 30.00 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Cosmetice si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema antirid regeneratoare 50 + vit c 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITAMIN C PLUS ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.