Crema cu extracte vegetale si rasina de conifere 50ml CARPICON PLANT

Producator: ELZIN PLANT
Brand: CARPICON PLANT
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret magazine: 28.35 lei
Pret remediu.ro:
24.65 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Adjuvant in tratarea diferitelor afectiuni ale pielii. Produs natural obtinut dupa o reteta originala pe baza de extracte vegetale, rasina de conifere si ceara de albine.

Ingrediente:
- Extract uleios de lavanda - actiune antiseptica analgezica si calmanta, reconfortanta, antiinflamatoare, cicatrizanta. Utilizat sub forma de unguente, creme, balsamuri, pentru diminuarea starilor de oboseala, calmarea nevrozelor si reconfortarea organismului, pentru grabirea cicatrizarii ranilor, in contuzii, arsuri, etc.
- Extract uleios de busuioc - actiune antiseptica, antiermetica, antiinflamatoare, antiseptica, antiinfectioasa.
- Extract uleios de rasina de conifere - actiune antiseptica, reconfortanta, antiinflamatoare, cicatrizanta, astringenta, antioxidanta, antireumatica.
- Ulei esential de pin - actiune antiinflamatoare, antiseptica, antireumatica, cicatrizanta. Utilizat in dureri reumatice, pentru cicatrizarea ranilor, pentru tenuri iritate, pentru tegumente afectate, ca reconfortant.
- Ulei de ricin - folosit pentru tratarea negilor, papiloamelor, pentru combaterea petelor aparute pe maini si fata, pentru combaterea bataturilor, a seboreei.
- Ceara de albine - actiune antiinflamatoare, antioxidanta, folosita in afectiuni cutanate.

Recomandari: Crema Carpicon Plant cu extracte vegetale si rasina de conifere are proprietati antiinflamatoare, analgezice si calmante, cicatrizante, emoliente, protectoare, putand fi utilizata ca adjuvant in tratarea psoriazisului, pitriazisului verzicolor, acneei, ingrijirea tegumentelor deteriorate sau patate, pentru cicatrizarea ranilor, pentru tenuri iritate, tratarea negilor, combaterea bataturilor si a seboreei, calmarea nevrozelor si reconfortarea organismului. Nu are efecte secundare, fiind produs natural.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Lavanda
Busuioc
Rasina de conifere
Pin
Ricin
Ceara de albine

Alte produse similare

Tinctura Alergocalm DACIA PLANT
Tinctura Alergocalm
DACIA PLANT
Antistres DACIA PLANT
Antistres
DACIA PLANT
Emocalm DACIA PLANT
Emocalm
DACIA PLANT
Emocalm forte DACIA PLANT
Emocalm forte
DACIA PLANT
Ceai de lavanda DACIA PLANT
Ceai de lavanda
DACIA PLANT
Tinctura de lavanda DACIA PLANT
Tinctura de lavanda
DACIA PLANT
Tinctura tonic… DACIA PLANT
Tinctura tonic…
DACIA PLANT
Ceai expectorant SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai expectorant
SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

48.00 lei
Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
125gr ALBEENA

129.00 lei
Crema cu extracte vegetale si rasina de conifere de la CARPICON PLANT are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 24.65 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Alifii, geluri si unguente si contine lavandabusuioc, rasina de conifere, pin, ricin, ceara de albine, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema cu extracte vegetale si rasina de conifere 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la CARPICON PLANT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.