Crema cu galbenele 50ml LAUR MED

Producator: LAUR MED
Brand: LAUR MED
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret magazine: 19.25 lei
Pret remediu.ro:
16.74 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ingrediente:
extract uleios de galbenele (Caienduiae flos), extract hidroaicoolic de galbenele (Caienduiae flos) extract uleios din rasina de conifere, ceara de albine (Cera flava), propilenglicol (Propylenglycolum), vaselina alba, lanolina (Adeps lanae), lanette N, apa pi.
Crema cu galbenele este un produs natural, dermato-cosmetic, cu proprietati nutritive, antioxidante, protectoare, regeneratoare, antiinflamatorii si cicatrizante, hraneste epiderma, o purifica, reduce efectul agresiunii factorilor de mediu asupra pielii.

Principalele componente, actiuni si utilizari ale ingredientelor folosite:
Extract uleios si hidroaicoolic de galbenele: se obtine prin extractia in ulei de floarea soarelui respectiv in amestec hidroacoolic a florilor de galbenele (Caienduiae flos). Actiune: trofica, pretectoare, antiinflamatoare, cicatrizanta, antiseptica, emenagoga, coleretica, colagoga, imunostimulatoare si antitrichomoniazica. Utilizare: extractele de galbenele, apa, alcool, ulei dezinfecteaza si protejeaza tegumentele si mucoasele. Sunt des utilizate in dermatologie si cosmetologie.
Ceara de albine are actiune antioxidanta, antiinflamatoare, antiseptica.
Extractul uleios din rasina de conifere are actiune antiseptica, reconfortanta, antiinflamatoare, cicatrizanta, astringenta, antireumatica, antioxidanta.
Vaselina alba Produsul se foloseste ca baza pentru unguente si creme, iar caracteristicile fizico-chimice trebuie sa corespunda ceior din FR ed. a X-a.
Lanette N este un emulgator anionic, care se foloseste la prepararea cremelor si lotiunilor cosmetice.
Lanolina este un produs gras, natural, extras din lana de oaie si purificat.

Componente:
Produsul este constituit din 95% esteri ai acizilor grasi cu alcooli alifatici superiori, alcooli steroidici, si tri-terpenici, precum si din cantitati mici de acizi grasi si alcooli neesterificati. Actiune: emolienta, protectoare, hidratanta datorita capacitatii de a lega apa. Lanolina este absorbita de catre stratul cornos ai pielii unde impiedica pierderile excesive de apa, refacand tot odata finetea si elasticitatea pielii, in special a pielii uscate si lezionate.
Ingredientele utilizate isi potenteaza reciproc actiunile dand produsului finit proprietati antioxidante, antiinflamatorii, antiseptice, cicatrizante, de imbunatatire a circulatiei sanguine periferice, hraneste epiderma, o purifica, reduce efectul agresiunii factorilor de mediu asupra pielii.

Utilizare: masaj usor de doua ori pe zi.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Galbenele
Rasina de conifere
Ceara de albine
Propilenglicol
Vaselina
Lanolina

Alte produse similare

Crema cu rostopasca LAUR MED
Crema cu rostopasca
LAUR MED
Hemoroderm supozitoare LAUR MED
Hemoroderm supozitoare
LAUR MED
Ceai de galbenele DACIA PLANT
Ceai de galbenele
DACIA PLANT
Tinctura de galbenele DACIA PLANT
Tinctura de galbenele
DACIA PLANT
Gastrocalm DACIA PLANT
Gastrocalm
DACIA PLANT
Ceai sanatatea… SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR
Ulei de catina… FARES
Ulei de catina…
FARES
Crema de catina… FARES
Crema de catina…
FARES
Ceai pentru stomac… FARES
Ceai pentru stomac…
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Crema cu smirna 5%
30ml LAUR MED

18.20 lei
Crema cu propolis 5%
30ml LAUR MED

16.74 lei
Crema cu galbenele de la LAUR MED are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 16.74 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijire personala si contine galbenelerasina de conifere, ceara de albine, propilenglicol, vaselina, lanolina, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema cu galbenele 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la LAUR MED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.