Crema cu galbenele 50ml LAUR MED

Producator: LAUR MED
Brand: LAUR MED
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret magazine: 9.88 lei
Pret remediu.ro:
8.59 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:

Ingrediente:
extract uleios de galbenele (Caienduiae flos), extract hidroaicoolic de galbenele (Caienduiae flos) extract uleios din rasina de conifere, ceara de albine (Cera flava), propilenglicol (Propylenglycolum), vaselina alba, lanolina (Adeps lanae), lanette N, apa pi.
Crema cu galbenele este un produs natural, dermato-cosmetic, cu proprietati nutritive, antioxidante, protectoare, regeneratoare, antiinflamatorii si cicatrizante, hraneste epiderma, o purifica, reduce efectul agresiunii factorilor de mediu asupra pielii.

Principalele componente, actiuni si utilizari ale ingredientelor folosite:
Extract uleios si hidroaicoolic de galbenele: se obtine prin extractia in ulei de floarea soarelui respectiv in amestec hidroacoolic a florilor de galbenele (Caienduiae flos). Actiune: trofica, pretectoare, antiinflamatoare, cicatrizanta, antiseptica, emenagoga, coleretica, colagoga, imunostimulatoare si antitrichomoniazica. Utilizare: extractele de galbenele, apa, alcool, ulei dezinfecteaza si protejeaza tegumentele si mucoasele. Sunt des utilizate in dermatologie si cosmetologie.
Ceara de albine are actiune antioxidanta, antiinflamatoare, antiseptica.
Extractul uleios din rasina de conifere are actiune antiseptica, reconfortanta, antiinflamatoare, cicatrizanta, astringenta, antireumatica, antioxidanta.
Vaselina alba Produsul se foloseste ca baza pentru unguente si creme, iar caracteristicile fizico-chimice trebuie sa corespunda ceior din FR ed. a X-a.
Lanette N este un emulgator anionic, care se foloseste la prepararea cremelor si lotiunilor cosmetice.
Lanolina este un produs gras, natural, extras din lana de oaie si purificat.

Componente:
Produsul este constituit din 95% esteri ai acizilor grasi cu alcooli alifatici superiori, alcooli steroidici, si tri-terpenici, precum si din cantitati mici de acizi grasi si alcooli neesterificati. Actiune: emolienta, protectoare, hidratanta datorita capacitatii de a lega apa. Lanolina este absorbita de catre stratul cornos ai pielii unde impiedica pierderile excesive de apa, refacand tot odata finetea si elasticitatea pielii, in special a pielii uscate si lezionate.
Ingredientele utilizate isi potenteaza reciproc actiunile dand produsului finit proprietati antioxidante, antiinflamatorii, antiseptice, cicatrizante, de imbunatatire a circulatiei sanguine periferice, hraneste epiderma, o purifica, reduce efectul agresiunii factorilor de mediu asupra pielii.

Utilizare: masaj usor de doua ori pe zi.

Acest produs contine:

Galbenele
Rasina de conifere
Ceara de albine
Propilenglicol
Vaselina
Lanolina

Alte produse similare


Crema cu rostopasca
LAUR MED

Hemoroderm supozitoare
LAUR MED

Ceai de galbenele
DACIA PLANT

Tinctura de galbenele
DACIA PLANT

Gastrocalm
DACIA PLANT

Ceai sanatatea…
SPECIALISTII PLANTELOR

Ulei de catina…
FARES

Crema de catina…
FARES

Ceai pentru stomac…
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Solutie pentru puncte negre m001
30ml FAVISAN

8.48 lei
Crema cu smirna 5%
30ml LAUR MED

11.16 lei
Crema cu propolis 5%
30ml LAUR MED

13.95 lei
Crema cu rostopasca
50ml LAUR MED

10.25 lei
Crema cu arnica
50ml LAUR MED

9.07 lei