Crema de ochi apidermin 10ml COMPLEX APICOL

Producator: COMPLEX APICOL
Brand: COMPLEX APICOL
Forma prezentare: crema, 10 ml
Pret magazine: 18.7 lei
Pret remediu.ro:
16.26 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Apidermaliv Lejer Crema de Ochi Anticearcane - cu un puternic complex de active de origine naturala cu proprietati anticearcane, crema pentru ochi Apidermin Lejer lupta impotriva formarii cearcanelor si ridurilor fine din jurul ochilor.

  • extractul de ceai verde corecteaza cearcanele si reduce zonele umflate din jurul ochilor cu ajutorul efectului de drenaj pe care il are la nivelul pielii.
  • laptisorul de matca, un complex de vitamine B, C, D si E este unul dintre putinele elemente naturale capabile sa stimuleze regenerarea celulara, fiind in acelasi timp bogate in substante proteice, lipide, glucide si vitamine.

Apidermaliv Lejer Crema de Ochi Anticearcane 10 ml - producator Complex Apicol se regaseste in categoria Ingrijire ochi si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect
Aqua, glycerin, cetearyl alcohol, coco-caprylate/caprate, hydrogenated pistachio seed oil, ethylhexyl stearate, squalane, glyceryl stearate, stearic acid, propylene glycol sodium lauroyl glutamate, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, dipropylene glycol, caprylyl glycol, royal jelly, perfume, decylene glycol, tetrasodium edta, camellia sinensis leaf extract, sodium benzoate, sodium hydroxide, phenoxyethanol, potassium sorbate.

Administrare
Crema se aplica printr-un masaj usor al pielii in directia de formare a ridurilor, dupa curatarea prealabila a tenului cu emulsia si lotiunea Apidermin. Se poate folosi atat seara cat si dimineata, elementele active transformand pielea din jurul ochilor intr-o zona puternic hidratatata.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ceai verde
Laptisor de matca pur

Alte produse similare

Crema de ochi apidermin… COMPLEX APICOL
Crema de ochi apidermin…
COMPLEX APICOL
Crema antirid de… COSMETIC PLANT
Crema antirid de…
COSMETIC PLANT
Crema antirid de… COSMETIC PLANT
Crema antirid de…
COSMETIC PLANT
Crema contur ochi… COSMETIC PLANT
Crema contur ochi…
COSMETIC PLANT
Crema anti-imbatranire… COSMETIC PLANT
Crema anti-imbatranire…
COSMETIC PLANT
Lotiune tonica… COSMETIC PLANT
Lotiune tonica…
COSMETIC PLANT
Apa de gura perident PRO NATURA
Apa de gura perident
PRO NATURA
Oliv-crema protectoare… COSMETIC PLANT
Oliv-crema protectoare…
COSMETIC PLANT
Lapte demachiant… HERBAGEN
Lapte demachiant…
HERBAGEN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Hya 300+ Acid hialuronic pur
90cps PROVITA

133.25 lei
Crema lejera regeneranta de noapte
50ml APIDERMIN

22.31 lei
Crema de ochi apidermin de la COMPLEX APICOL are un gramaj de 10ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 16.26 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria si contine ceai verdelaptisor de matca pur, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema de ochi apidermin 10ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la COMPLEX APICOL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.