Crema hidratanta, helia 75ml AQUANANO

Producator: AGHORAS INVENT
Brand: AQUANANO
Forma prezentare: crema, 75 ml
Pret vechi: 38.13 lei
- 8%
Pret remediu.ro:
35.08 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

AquaNano - Helia este o crema hidratanta ce contine ingrediente selectate pentru a fi cat mai naturale. Caracteristicile cremei: este lejera, dar suficient de onctuoasa, aluneca usor, pretandu-se si la o usoara masare, intra bine in piele, are un efect tonifiant si antioxidant datorita aurului si platinei, si efect antibacterian si antimicotic moderat, asigurat de concentratia relativ ridicata de argint.
Aurul, platina si argintul: au fost prezentate de mai multe ori in articolele noastre si, se stie, sunt incluse in componenta cremelor de lux. Mineralele din formula cremei sunt produse in forma coloidala, pe cale electrica. Proportiile lor in crema sunt de circa 20% aur coloidal, 20% argint coloidal si 20% platina coloidala.
Uleiurile utilizate in crema sunt (in cantitati egale): ulei de masline, argan, avocado si samburi de struguri. Datorita acestei combinatii, crema se preteaza, asadar, a fi utilizata pentru orice tip de ten.
Gelul organic de Aloe Vera, un produs binecunoscut, este utilizat sub forma sa nepreparata (nu este reconstituit din pulberi), pentru a ii pastra toate efectele benefice.
Uleiurile esentiale naturale sunt incluse intr-o cantitate minima, astfel incat sa nu eclipseze efectul parfumului personal si sa nu irite, mai ales in cazul folosirii ca si crema de fata sau in jurul ochilor. Atentie: mentinerea cremei la temperaturi ceva mai ridicate (peste circa 25 de grade Celsius) poate sa duca la evaporarea gradata a uleiurilor esentiale din compoztia cremei!

Mod de pastrare: Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Contraindicatii: Folosirea acestui produs nu este indicata persoanelor alergice la una din componente.

Ingrediente (INCI): Aqua, Aurum Metallicum,  Platinum Metallicum, Argentum Metallicum,  Argania Spinosa Seed Oil, Persea gratissima Oil, Olea Europaea Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Aloe Vera Gel, Essential Oils, Tocopheryl Acetate (vitamin E), Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol and Sodium Cetearyl Sulphate (ECOCERT certified).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Apa
Aur
Platina
Argint coloidal
Argan
Avocado
Maslin
Struguri
Aloe Vera
Vitamina e

Alte produse similare

Crema antibacteriana,… AQUANANO
Crema antibacteriana,…
AQUANANO
Crema cu amigdalina,… AQUANANO
Crema cu amigdalina,…
AQUANANO
Crema cu venin… AQUANANO
Crema cu venin…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant spray… AQUANANO
Deodorant spray…
AQUANANO
Elixir AQUANANO
Elixir
AQUANANO

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Gel antibacterian argipur
75ml AQUANANO

25.42 lei
Crema hidratanta, helia de la AQUANANO are un gramaj de 75ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 38.13 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria si contine apaaur, platina, argint coloidal, argan, avocado, maslin, struguri, aloe vera, vitamina e, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema hidratanta, helia 75ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AQUANANO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.