Crema nutritiva cu fitoceramide si ulei de argan bio 50gr HERBAGEN

Producator: GENMAR COSMETICS
Brand: HERBAGEN
Forma prezentare: crema, 50 gr
Pret vechi: 30.36 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
28.23 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Crema nutritiva contine 95% ingrediente de origine naturala.
Crema nutritiva previne descuamarea pielii si calmeaza iritatiile ce pot aparea in zonele expuse ale fetei (buze, obraji, nas).
Incetineste imbatranirea si reface structura pielii datorita fitoceramidelor ce imbunatatesc coeziunea celulara si reduc pierderea apei transdermale.
Aduce un surplus de lipide la nivelul epidermei uscate sau aspre prin prezenta uleiului de Argan, cu un rol cheie in functia de « bariera »
Regenereaza si restructureaza epiderma datorita continutului ridicat de: vitaminele A, B, D, E, lecitina, potasiu, beta-caroten, acizi grasi esentiali din uleiul de avocado.

Mod de utilizare:
Se aplica zilnic pe tenul curat, dimineata si seara, prin miscari ascendente.

Recomandata pentru tenul uscat cu tendinta de descuamare.

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Artro curcumin95
60cps HERBAGETICA

53.68 lei
Crema nutritiva cu fitoceramide si ulei de argan bio de la HERBAGEN are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 30.36 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijirea tenului si contine fitoceramideargan, vitamina a, vitamina b, vitamina d, vitamina e, lecitina, potasiu, beta caroten, avocado, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema nutritiva cu fitoceramide si ulei de argan bio 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGEN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre fitoceramide:

Nu am gasit vreun articol relevant.