Crema pentru intretinerea sanilor 75ml VIVA NATURA

Producator: GENNA CO
Brand: VIVA NATURA
Forma prezentare: crema, 75 ml
Pret magazine: 34.02 lei
Pret remediu.ro:
29.58 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Crema pentru sani VivaNatura a reunit intr-o formula completa, ingredientele cu efecte benefice in ceea ce priveste intretinerea sanilor. Masajul sanilor tonifica pielea si tesuturile profunde ale sanilor, determina cresterea in volum a acestora.

Mararul, feniculul si anasonul, care se gasesc in compoztia cremei, contin fitohormoni, estrogeni vegetali, care ajuta la dezvoltarea sanilor si a caracterelor sexuale feminine. Uleiul de germeni de grau are efecte remarcabile in ceea ce priveste tonifierea si elasticizarea pielii, previne imbatrinirea ei si apartia vergeturilor, prin stimularea sintezei de colagen si elastina. Este bogat in vitamine, in special vitamina E si K, si acizi grasi polinesaturati.

Uleiul de jojoba este un antioxidant puternic, care protejeaza celulele de efectele daunatoare ale radicalilor liberi, este hidratant, are un continut ridicat de minerale si vitamine, nu astupa porii si se absorbe usor, datorita structurii asemanatoare celei a uleiurilor din pielea noastra. Uleiul de masline, recunoscut pentru proprietatile sale deosebite, are efecte anti-aging, hraneste si protejeaza pielea, prin continutul bogat de nutrienti.

În compoztia cremei se regasesc si alte ingrediente atent selectionate care contribuie la intretinerea si cresterea sanilor, cum ar fi: schinduful, pueraria, lemnul dulce.
Contine 98 % substante naturale.

Mod de utilizare:Masajul (automasajul) sanilor realizat cu Crema pentru sani VivaNatura poate ajuta la eliminarea anumitor deficiente ale sanilor.

În general, masajul se realizeaza pe toata suprafata sanilor prin miscari circulare, evitand frecarea excesiva a mameloanelor, pentru a nu apare astfel senzatia de iritare. Masajul dureaza, in medie, 10 minute.
În functie de rezultatul pe care dorti sa-l obtineti, se poate folosi o cantitate mai mare de crema, iar masajul se va realiza un timp mai indelungat, eventual chiar de 2 ori pe zi.
Masajul (automasajul) sanilor este cea mai rapida si, din anumite puncte de vedere, cea mai eficienta tehnica pentru remedierea inegalitatii ca dimensiuni a sanilor. Într-o prima faza, se va insista cu masajul de crestere pe sanul mai redus ca dimensiuni, ulterior se va face acelasi tip de masaj la amandoi.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Marar
Fenicul
Anason
Germeni de grau
Ulei de masline
Jojoba
Schinduf
Kudzu
Lemn dulce

Alte produse similare

Ceai de marar DACIA PLANT
Ceai de marar
DACIA PLANT
Tinctura de marar DACIA PLANT
Tinctura de marar
DACIA PLANT
Ceai din fructe… FARES
Ceai din fructe…
FARES
Tinctura meridian… STEAUA DIVINA
Tinctura meridian…
STEAUA DIVINA
Meridian intestin… STEAUA DIVINA
Meridian intestin…
STEAUA DIVINA
Ulei de masaj superbust STEAUA DIVINA
Ulei de masaj superbust
STEAUA DIVINA
Ceai superbust STEAUA DIVINA
Ceai superbust
STEAUA DIVINA
Favibust b083 FAVISAN
Favibust b083
FAVISAN
Favifeminin b082 FAVISAN
Favifeminin b082
FAVISAN

Parerile clientilor

Excelenta
Lasa pielea moale si catifelata si i confera un aspect sanatos
scrisa de mihalache_sorina80 / 22.01.2015 16:28
E ok ajuta la ceva?
scrisa de ady_beke / 22.01.2014 21:32
imi place
scrisa de crixandra_1 / 01.07.2013 15:38
ok
scrisa de crixandra_1 / 22.01.2013 21:36

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Hyper bust
60cps HYPERICUM

33.77 lei
Ulei de Oregano Salbatic Forte
15ml PROVITA

78.00 lei
Laptisor de matca pur crud 2% 10-HDA
125gr ALBEENA

129.00 lei
Crema pentru intretinerea sanilor de la VIVA NATURA are un gramaj de 75ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 29.58 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijire personala si contine mararfenicul, anason, germeni de grau, ulei de masline, jojoba, schinduf, kudzu, lemn dulce, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema pentru intretinerea sanilor 75ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VIVA NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.