Crema protectie endorectuala hemopran 35ml DERMOXEN

Producator: DERMOXEN
Brand: DERMOXEN
Forma prezentare: crema, 35 ml
Pret vechi: 46.80 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
43.52 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Tratament curativ si preventiv al hemoroizilor al iritatiilor pielii si al mucoasei anale si perianale, inclusiv in timpul sarcinii si post-partum.
Fara derivati de cortizon, coloranti si parfumuri sintetice. Dispozitiv medical CE.

Hemopran Crema de protectie endorectuala este recomandata ca adjuvant in tratamentul sindromului hemoroidal varicos (hemoroizi interni si externi) si al iritatiilor pielii anale si perianale si membranei mucoase. Datorita formarii unui film protectiv si lubrifiant, previne iritarea comuna datorata frecarii, in prezenta hemoroizilor, adesea cauzata de constipatie, stilul de viata sedentar, ortostatism si sarcina, ameliorand senzatiile de durere, arsura si mancarime. Formula cu extracte naturale cu actiune linistitoare si revigoranta. Fara derivati de cortizon, agenti de colorare si mirosuri sintetizate.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei

1buc JOKO

0.00 lei
Crema protectie endorectuala hemopran de la DERMOXEN are un gramaj de 35ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 46.80 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Corp si baie si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema protectie endorectuala hemopran 35ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DERMOXEN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.