Crema regeneranta 50ml APITERRA

Producator: APICOLA PASTORAL GEORGESCU
Brand: APITERRA
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret vechi: 75.09 lei
- 6%
Pret remediu.ro:
70.58 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
7 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Beneficiile mierii de albine si ale laptisorului de matca asupra pielii sunt cunoscute inca din antichitate: hidrateaza, hranesc, regenereaza, intarzie imbatranirea pielii si aparitia ridurilor,datorita nutrientilor pe care ii contin ( vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grasi si antioxidanti). Mierea de salcam si laptisorul de matca BIO sunt pure si provin de la stupine ecocertificate din zonele nepoluate ale Transilvaniei.

Cremele Apiterra au o textura lejera care se absoarbe usor in piele si au un continut bogat in unt de shea, unt de cacao si uleiuri vegetale care sunt extrem de hranitoare si hidratante pentru piele. Apiterra a dezvoltat o metoda de prelucrare la rece pentru a pastra intacte proprietatile active ale ingredientelor naturale. Crema este o excelenta baza de machiaj.

98% INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALA

Ingrediente active:

Miere de slacam BIO     Laptisor de matca BIO     Peptide din laptisor de matca      Extract de propolis      Unt de shea     Unt de cacao

Crema Apiterra este bogată în principii active de origine naturală cu efecte puternic regenerante, care ajuta pielea sa-si pastreze aspectul tanar. Complexul de active apicole stimuleaza procesul de reinnoire celulara, diminueaza ridurile si imbunatateste textura pielii, care devine vizibil mai intinsa, catifelata, uniforma si revitalizata. Peptidele din laptisorul de matca sunt obtinute printr-o metoda inovativa cu ajutorul stiintei epigenetice. Stimuleaza reinoirea celulară si mentin capacitatea de regenerare a pielii, combat actiunea stresului oxidativ si incetinesc procesul de imbatranire, iar tenul isi recastiga rapid stralucirea. Extractul de propolis pastreaza AND-ul plantelor din care provine si are efect antioxidant, detoxifiant, regenerant, stimuleaza sinteza colagenului reducand ridurile. Mierea si laptisorul de matca BIO hranesc si hidrateaza in profunzime pielea.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Miere de salcam

Alte produse similare

Apa micelara  APITERRA
Apa micelara
APITERRA
Crema antiaging… APITERRA
Crema antiaging…
APITERRA
Crema de maini  APITERRA
Crema de maini
APITERRA
Crema radiance  APITERRA
Crema radiance
APITERRA
Lotiune de corp… APITERRA
Lotiune de corp…
APITERRA
Sirop de catina… STEAUA DIVINA
Sirop de catina…
STEAUA DIVINA
Sirop de ghimbir… STEAUA DIVINA
Sirop de ghimbir…
STEAUA DIVINA
Balsam nutritiv… FLORAMIN
Balsam nutritiv…
FLORAMIN
Crema de fata cu… FLORAMIN
Crema de fata cu…
FLORAMIN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Gel genunchi,spate(antireumatic)  500ml KOSMO OIL
500ml KOSMO OIL

32.93 lei
Crema regeneranta de la APITERRA are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 75.09 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Toate tipurile de ten si contine miere de salcam. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema regeneranta 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la APITERRA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre miere de salcam:

Nu am gasit vreun articol relevant.