Crema solida cu scoarta de stejar (supozitoare) 1.5 gr 10buc LAUR MED

Producator: LAUR MED
Brand: LAUR MED
Forma prezentare: solid, 10 buc
Pret magazine: 24.28 lei
Pret remediu.ro:
21.11 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ingredientele utilizate isi potenteaza (aacelereaza) reciproc actiuniie dand produsului finit proprietati antioxidante, antiinflamatorii, laxative, cicatrizante si poate fi folosit ca ADJUVANT in tratarea hemoroizilor, fisurilor anale si eczemelor.

Ingrediente:
Propolis, extrat uleios si hidroalcoolic de coaja de stejar, coada soricelului, ceara de albine, ulei de parafina, DUB PP E3, excipienti.
Produsul AUR DERM SCOARTA DE STEJAR are proprietati antiseptice, antiinflamatoare, cicatrizante, vaso-constructoare, epitelizante si este folosit in aplicatii locale, pentru ameliorarea simptomelor bolilor hemoroidale si a fisurilor anale.

Principaiele componente, actionari si utilizari ale ingredientelor folosite:
Extract uleios si hidroalcoolic din scoarta de stejar are actiune hemostatica, antiseptica, antidiareica, astringenta, cicatrizanta, dezinfectanta, antihemoroidala. Se utilizeaza in gastrite, ulcer, diaree, entente, melene, hemoroizi, rinofaringita, gingivita, stomatita, leucoree, rani, vene varicoase, inflamatii si sangerari in zona anala si vaginala. Concomitent cu utilizarea supozitoarelor este indicat sa se consume 3 cani de ceai din scoarta de stejar.
Extract de coada soricelului are actiune tonic-amara, stomahica, hemostatica, antiinflamatoare, antispastica si cicatrizanta in procese inflamatorii cronice, diaforetica, antipiretica, astringenta, antiseptica, diuretica, regleaza ciclul menstrual. Este utilizat in gastrite, colecestite, enterocolite, afectiuni uro-genitale, contra coliciior hepatice.
Propolisul are actiune antimicrobiana (verificata pe 16 tulpini bacteriene), antifungica, antivirala (inclusiv antiherpetica si antigripala), antioxidanta, regeneratoare tisulara, antiinflamatoare, imunostimulenta. S-a semnalat de asemenea actiune antitumorala a propolisului datorita prezentei quercitinei,
acidului cafeic si clerodan diterpenoidului. Acesta din urma s-a dovedit a avea efect citotoxic selectiv asupra celulelor tumorale. Extractul uleios din rasina de conifere are actiune antiseptica, reconfortanta, antiinflamatoare, cicatrizanta, astringenta, antireumatica, antioxidanta.
Extractul uleios din rasina de conifere are actiune antiseptica, reconfortanta, antiinflamatoare, cicatrizanta, astringenta, antireumatica, antioxidanta utilizat in prodse dermato-cosmetice destinate intretinerii tegumentelor sanatoase si ingrijirii celor afectate, precum si in afectiuni cutanate, entorse si luxatii, hemoroizi, reumatism, dureri musculare..
Ceara de albine are actiune antioxidanta, antiinflamatoare, antiseptica. Ceara de albine este folosita inca din antichitate pentru proprietatile sale curative, in special in afectiuni cutanate fiind si astazi larg utilizata la prepararea unor unguente si balsamuri.
DUB PP E3 este un hidrogenat al gliceridelor din uleiul de palmier si seminte de palmier. Are actiune emolienta si antioxidanta fiind larg utilizat in industria farmaceutica, cosmetica si alimentara pentru proprietatile lui emoliente si antioxidante. De asemenea produsul are o stabilitate deosebita, avand un termen de valabilitate intre 5 si 10 ani.

Utilizare si mod de administrare:
aplicatii locale 1 bagheta (intrarectal) de 3 ori/zi, 15 zile pe luna, pauza 15 zile, timp de 3 luni de zile. Administrarea la copii se face numai cu acordul medicului.

Reactii adverse:
foarte rar, dupa utilizarea timp indelungat pot aparea iritatii locale care dispar la intreruperea tratamentului.

Atentionari:
A nu se utiliza de persoanele care au alergie la unul din ingrediente.A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemana copiiior.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Stejar
Coada soricelului
Ceara de albine
Parafina
Propolis
Rasina de conifere
Palmier

Alte produse similare

Hemoroderm supozitoare LAUR MED
Hemoroderm supozitoare
LAUR MED
Enterostop d68 FARES
Enterostop d68
FARES
Ceai enterostop… FARES
Ceai enterostop…
FARES
Ceai antidiareic HYPERICUM
Ceai antidiareic
HYPERICUM
Ceai antidiareic HYPERICUM
Ceai antidiareic
HYPERICUM
Spray antitranspirant… FAVISAN
Spray antitranspirant…
FAVISAN
Hyper par HYPERICUM
Hyper par
HYPERICUM
Lotiune pentru… FAVISAN
Lotiune pentru…
FAVISAN
Hyper diar HYPERICUM
Hyper diar
HYPERICUM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de  jojoba
50ml HERBALSANA

15.88 lei
Crema solida cu scoarta de stejar (supozitoare) 1.5 gr de la LAUR MED are un gramaj de 10gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 21.11 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Ingrijire personala si contine stejarcoada soricelului, ceara de albine, parafina, propolis, rasina de conifere, palmier, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema solida cu scoarta de stejar (supozitoare) 1.5 gr 10gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la LAUR MED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre stejar: