Aur derm supozitoare cu ulei de ricin, parafina si vitamina a (supozitoare) 10buc LAUR MED

Producator: LAUR MED
Brand: LAUR MED
Forma prezentare: solid, 10 buc
Pret magazine: 19.25 lei
Pret remediu.ro:
16.74 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Ingrediente utilizate isi potenteaza reciproc actiunile dand produsului finit proprietati benefice pentru organismul uman, ce poate fi utilizat cu succes ca ADJUVANT natural cu actiuni antioxidante, antiinflamatorii, antiseptice, cicatrizante, afectiuni: constipatii, hemoroizi, fisuri anale.

Ingrediente:
Ulei de ricin, ulei de parafina, vitamina A, ceara de albine,DUB PP E3. Produsul AUR DERM RICIN, crema solida (supozitoare) este o crema de consistenta tare, conditionata sub forma de baghete (supozitoare) pe baza de ulei de ricin,parafina, vitamina A. Produsul are proprietati antiinflamatoare, cicatrizante, laxative si este folosit in aplicatii local pentru ingrijirea tegumentelor si mucoasselor, inclusiv in zona rectala ca protector si laxativ.

Principalele componente, actiuni si utilizari ale ingredientelor folosite:
Ulei de ricin – componente – acizi grasi-oleic, linoleic, stearic, dioxistearic, vitamina E, substante minerale. Ulei de ricin se foloseste pentru tratarea negilor, papiloanelor, pentru combaterea bataturilor, aseboreii.
Uleiul de parafina – este un amestec de hidrocarburi saturate lichide. Actiune puternic laxativa.
Vitamina A – solutie uleioasa de acetat de retinol sub forma lichida uleiasa, sau amestec de lichid uleios si cristale de culoare galbena pana la galben-portocalie, cu miros caracteristic. Este utilizata in tulburari de crestere, de vedere, afectiuni cutanate, in special ragate (crapaturi ale tegumentelor).
DUP PP E3 este un hidrogenat al glicidelor din ulei de palmier si seminte de palmier. Are actiune emolienta si antioxidanta fiind larg utilizat in industria farmaceutica, cosmetica si alimentara pentru propietatile lui emoliente si antioxidante. De asemenea produsul are o stabilitate deosebita, avand un termen de valabilitate intre 5 -10  ani.
Potenteaza actiunea altor medicamente – in acest sens consultati medicul dumneavoastra.

Utilizare:
aplicatii locale 2-4  gr.pe zi (intrarectal)

Atentionari:
A nu se utiliza de persoanele care au alergie la unul din ingrediente. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemana copiilor.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ricin
Parafina
Vitamina A
Ceara de albine
Palmier

Alte produse similare

Emulsie pentru… STEAUA DIVINA
Emulsie pentru…
STEAUA DIVINA
Lysine lip therape… LIFE - FLO
Lysine lip therape…
LIFE - FLO
Crema Faviderm… FAVISAN
Crema Faviderm…
FAVISAN
Favinev crema pentru… FAVISAN
Favinev crema pentru…
FAVISAN
Crema pentru par… FAVISAN
Crema pentru par…
FAVISAN
Lac fixativ bo041 FAVISAN
Lac fixativ bo041
FAVISAN
Sampon contra matretii… FAVISAN
Sampon contra matretii…
FAVISAN
Ulei pentru par… FAVISAN
Ulei pentru par…
FAVISAN
Ulei anticelulitic… FAVISAN
Ulei anticelulitic…
FAVISAN

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Venostim
40cps FARMACLASS

22.42 lei
Helicostop d91
63cps FARES

43.02 lei
Aur derm supozitoare cu ulei de ricin, parafina si vitamina a (supozitoare) de la LAUR MED are un gramaj de 10gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 16.74 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Ingrijire personala si contine ricinparafina, vitamina a, ceara de albine, palmier, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Aur derm supozitoare cu ulei de ricin, parafina si vitamina a (supozitoare) 10gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la LAUR MED ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.