Crema telom-r articular 50ml DVR PHARM

Producator: DVR PHARM
Brand: DVR PHARM
Forma prezentare: crema, 50 ml
Pret vechi: 30.91 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
28.13 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Este un produs pentru uz extern, destinat afecțiunilor reumatice, musculare  și nevralgiilor, bazată pe componente care stimulează telomerazele. Telomerazele sunt enzime care, atunci când sunt activate, favorizează procesul de reîntinerire al organismului, pornind de la nivelul ADN-ului. Aceste enzime blochează procesele degenerative de la nivelul țesutului articular, inhibă procesele auto-imune care atacă țesuturile elastice (colagenoase). Aceste acțiuni complexe sunt susținute de câteva componente naturale de înaltă calitate:

- extractul de Astragalus – este cel mai bun stimulent al telomerazelor cunoscut în prezent. Rădăcina acestei plante acționează la nivelul terminațiilor cromozomiale din celule, numite telomeri, având astfel un puternic efect întineritor. Practic, acest extract natural ajută la recâștigarea elasticității articulațiilor, crește rezistența țesuturilor cartilaginoase la uzură și la șocuri, stopează evoluția majorității formelor de reumatism.

- extractul de Ciupercă tibetană – luptă foarte eficient cu reacțiile auto-imune, ce afectează țesutul cartilaginos din articulații, reacții auto-imune care apar în cazul a zeci de forme de reumatism. De asemenea, stimulează procesul de regenerare a țesutului articular afectat de uzură, procese degenerative. În plus, utilizată extern, ciuperca tibetană are un efect antiinflamator remarcabil.

- extractul de Ardei iute – este un formidabil stimulent al circulației sanguine locale, ceea ce produce o senzație de încălzire puternică a zonei afectate de reumatism, diminuând considerabil durerea articulară, mai ales dacă aceast se agravează la frig.

- uleiurile volatile integrale de lavandă, de grapefruit și de arbore de ceai – au, utilizate extern, efecte anti-durere, antiinflamatoare articulare, relaxante ale musculaturii din zona tratată.

 

Compoziție: Aqua demin., Alcoholum cetylicum, Glycerinum, Cordyceps extractum- 8% cordycepin, Capsici extractum, Astragalus membranaceus extractum, Astragalus membranaceus aqueous extractum, Calendula officinalis aqueous extractum, Olea europaea aqueous extractum, Glycyrrhiza glabra aqueous extractum, Potassium sorbate, Sodium benzoate,  Sodium laurylsulfate, Cerum alba, Butyrum cacao, Ethereum lavandula, Ethereum Citrus paradisi, Aetheroleum melaleuca, Acacia gum, Xanthan gum.  

 

Mod de administrare: Se întinde în strat subțire (mai ales la început, urmând ca apoi să creștem cantitatea) crema pe zona afectată, masându-se foarte ușor, vreme 10-30 de secunde, așa încât crema să pătrundă în piele. De regulă, o singură aplicație la 48 de ore este suficientă.

Acțiuni: Reîntineritor, antialgic, antiinflamator articular, stimulent al circulației sanguine locale, stimulent al regenerării țesuturilor cartilaginoase.

Are rol benefic în:

  • Artrită și poliartrită reumatoidă
  • Artroză (a genunchiului, umerilor, cotului etc.)
  • Spondilită anchilozantă
  • Lombosciatică
  • Nevralgii produse sau agravate de frig

Precauții și contraindicații: Produsul are un puternic efect rubefiant și ca atare se va aplica în primele zile cu prudență, în cantități mici, pe piele, crescând treptat doza de cremă aplicată pe zona afectată. Este contraindicată ferm aplicarea acestui produs pe mucoase (oculară, anală, bucală etc.), pe răni sau inflamații ale pielii, întrucât poate produce dureri si usturimi. După aplicarea cremei mâinile se vor spăla bine cu apă și săpun. De asemenea, nu se va lăsa produsul la îndemâna copiilor.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Astragalus

Alte produse similare

Astragalus extract DVR PHARM
Astragalus extract
DVR PHARM
Dvr-stem hepatic DVR PHARM
Dvr-stem hepatic
DVR PHARM
Dvr-stem imuno DVR PHARM
Dvr-stem imuno
DVR PHARM
Dvr-stem prostata DVR PHARM
Dvr-stem prostata
DVR PHARM
Extract de maslin… DVR PHARM
Extract de maslin…
DVR PHARM
Renal DVR PHARM
Renal
DVR PHARM
Telom-r DVR PHARM
Telom-r
DVR PHARM

Telom-r diab
DVR PHARM
Telom-r alergo DVR PHARM
Telom-r alergo
DVR PHARM

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Chitosan 500mg - colesterol, slabit, tranzit
60cps vegeta NUTRIFIC

35.00 lei
Stemulin CD34+
90cps PROVITA

202.23 lei
Crema telom-r articular de la DVR PHARM are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 30.91 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Articulatii, oase si muschi si contine astragalus. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema telom-r articular 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la DVR PHARM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre astragalus:

Nu am gasit vreun articol relevant.