Crema varice venohelp 100ml VITALION

Producator: VITALION
Brand: VITALION
Forma prezentare: crema, 100 ml
Pret vechi: 57.92 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
53.87 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

VenoHelp reprezintă o soluție eficientă de stimulare și îmbunătățire a circulației pentru a elimina senzația de oboseală din picioare, reducerea umflăturilor cauzate de acumularea de lichid limfatic în țesuturi și durerile cauzate de venele varicoase, având o acțiune terapeutică eficace asupra varicelor.

Este un remediu bazat pe ingrediente naturale, cu componente bioactive cu proprietăți, antiinflamatoare și analgezice.

Indicații:

VenoHelp este recomandat pentru folosirea în cazul senzației de picioare grele și obosite, varice și edeme, aspecte cu care se confruntă persoanele care desfășoară activități ce presupun statul mult în picioare sau sedentarismul. Crema a fost concepută pentru ameliorarea simptomelor cauzate de varice.

Compoziție:

Crema pentru varice VenoHelp a fost concepută de Dr. Balint cu scopul de a crea un ajutor naturist complex. Conceptul VenoHelp vine ca urmare a feedback-urilor primite de la pacienții care se confruntă cu varice, edeme, picioare obosite și reprezintă și o completare a tratamentului cu tabletele HRI-Vitalion.

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Polen crud congelat poliflor
400gr ALBEENA

45.15 lei
Crema varice venohelp de la VITALION are un gramaj de 100ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 57.92 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijirea picioarelor si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Crema varice venohelp 100ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VITALION ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.