Cx-vital, vitamina c tamponata 100gr AQUANANO

Producator: AGHORAS INVENT
Brand: AQUANANO
Forma prezentare: pulbere, 100 gr
Pret vechi: 38.80 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
35.31 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Aceasta forma a vitaminei C, tamponata, mai este numita uneori si Vitamina C alcalina. Spre deosebire de vitamina C netamponata, ea nu are gust acru, ci usor sarat, fiind foarte bine tolerata de catre persoanele care au diverse afectiuni (gastrite, ulcer, etc). Dozarea ei este identica cu cea a vitaminei C netamponate. Datorita implicarii ei in foarte multe reactii enzimatice, vitamina C (acidul ascorbic), este utilizata pentru tratarea pe cale naturala a unor afectiuni diverse, de natura virala sau tumorala. Desi doza recomandata pentru utilizare orala este de circa 100mg/zi, efectele terapeutice se obtin la doze cuprinse in general in gama 2-10 g/zi. Utilizarea orala a unor cantitati mai mari de circa 3 grame zilnic a vitaminei C netamponate poate induce laxatie si poate fi mai greu sau chiar imposibil de tolerat de catre persoanele cu un stomac sensibil sau afectat. Chiar si in cazul in care este suportata, administrarea ei se realizeaza fractionat, in mai multe doze mai reduse pe parcursul intregii zile. În cazul administrarii unor doze ridicate de vitamina C, in mod obisnuit se utilizeaza forma tamponata a vitaminei C (la administrarea pe cale orala), sau preparate injectabile, fie din forma tamponata, fie din forma netamponata.

Compozitie: Ascorbat de sodiu 100%, 100g

Pastrare: Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Ascorbat de sodiu100.00%

Alte produse similare

C-vital, vitamina… AQUANANO
C-vital, vitamina…
AQUANANO
Inocell GOOD DAYS THERAPY
Inocell
GOOD DAYS THERAPY
Vitamina c+ cu… BIOLAND
Vitamina c+ cu…
BIOLAND
Vitamina c+ cu… BIOLAND
Vitamina c+ cu…
BIOLAND
Vitamina c junior… BIOLAND
Vitamina c junior…
BIOLAND

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei de primula epo-1000
60cps PROVITA

78.97 lei
Livecom
60tbl AYURMED

45.03 lei
Pau d-arco
90cps ORGANIKA

83.16 lei
Cx-vital, vitamina c tamponata de la AQUANANO are un gramaj de 100gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 38.80 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria si contine ascorbat de sodiu. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Cx-vital, vitamina c tamponata 100gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AQUANANO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre ascorbat de sodiu:

Nu am gasit vreun articol relevant.