Deo spray cu minerale fara aluminiu 75ml SALTHOUSE

Producator: SALTHOUSE
Brand: SALTHOUSE
Forma prezentare: lichid, 75 ml
Pret magazine: 29.1 lei
Pret remediu.ro:
25.30 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Deodorant spray cu minerale de la Marea Moarta, alantoina hranitoare si panthenol - fara aluminiu, alcool si coloranti – actiune de protectie 24 h -  
Protectie maxima, lupta impotriva mirosurilor neplacute si este in acelasi timp bland cu pielea Dvs.
Bogata in minerale si oligoelemente, Marea Moarta este recunoscuta ca un izvor antic terapeutic natural de frumusete, sanatate si bunastare, care a fost pretuit de generatii pentru efectele sale deosebite.
Deodorantul, fara saruri de aluminiu si alcool, previne proliferarea bacteriilor cauzatoare de miros. Formula blanda combina mineralele complet naturale de la Marea Moarta  cu ingrediente calmante, pentru a preveni iritarea pielii atat de senbile de la subrat. Pentru o senzatie placuta de prospetime si protectie eficienta, timp de 24 ore! Se poate utiliza ca ingrijire de baza inclusiv pentru pielea cu psoriazis sau eczeme. Compatibilitate foarte buna cu pielea, testat dermatologic. Alantoina stimuleaza vindecarea ranilor si regenerarea celulelor. Reduce iritatiile pielii, fiind foarte prietenoasa cu aceasta. Glicerina are rol de retentie al apei, actioneaza la nivelul barierei protectoare al acesteia, netezeste pielea si ii mareste elasticitatea. Are o capacitate extrem de ridicata de hidratare.Panthenolul are efect hidratant, antiinflamator si impotriva iritatiilor. Stimuleaza vindecarea ranilor, are proprietati calmante si regenerante, stimuland elasticitatea.
Utilizare:  Aplciati produsul pe pielea curata, se poate utiliza de mai multe ori pe zi, daca este necesar.De asemenea, potrivit ca ingrijire de baza pentru tipurile de piele cu neurodermatita si psoriazis.Produs testat dermatologic.
INCI: Aqua, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Sacharomycas Fement, Propylene Glycol, Panthenol, Parfum, Propanediol, Maris Sal (DEad Sea Salt), Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Allantoin, Lactic Acid, Ethylhexyglycerin, Octenidine HCL.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Iron bisglycinate
30cps NEW ROOTS

68.26 lei
Deo spray cu minerale fara aluminiu de la SALTHOUSE are un gramaj de 75ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 25.30 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijire personala si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Deo spray cu minerale fara aluminiu 75ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SALTHOUSE ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.