Deodorant deovis cu iasomie 75ml AQUANANO

Producator: AGHORAS INVENT
Brand: AQUANANO
Forma prezentare: lichid, 75 ml
Pret magazine: 21.92 lei
Pret remediu.ro:
19.06 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

În compoztia sa am inclus "celebrul" alaun, care este unul dintre ingredientele asa-ziselor deodorante care nu contin aluminiu. De ce asa-zise? Din doua motive: in primul rand pentru ca ele de fapt contin aluminiu, sub forma de potassium alum, care este un sulfat de potasiu si aluminiu. Este adevarat, exista unele si pe baza de alaun de amoniu, care este (si el) un sulfat dublu de... amoniu si aluminiu.
În al doilea rand, acestea nu sunt propriu-zis deodorante, deoarece efectul alaunului este astringent, adica ajuta la inchiderea porilor. Din pacate, pe internet (si nu numai), sunt prezente foarte multe informatii eronate despre acest mineral, printre care si faptul ca "este doar un deodorant si nu impiedica transpiratia". Noi insa l-am testat si trebuie sa o spunem: ÎMPIEDICA TRANSPIRATIA, in functie de concentratia alaunului. Daca este folosit intr-o concentratie redusa (3-5%), el va impiedica doar partial transpiratia.
O alta exagerare curent intalnita este aceea despre originea naturala a acestei roci. Trebuie sa stti ca ea este, intr-adevar, ceva mai naturala decat... margarina, sa zicem. Cei care vor urmari putin niste fotografii cu mostre geologice in care se gaseste aceasta substanta, vor intelege ce vrem sa spunem. În nici un caz, din ce am vazut noi pana acum, ea nu se gaseste sub forma de sare gema, in vreun depozit bine cristalizat, in care se afla aproape doar alaunul de potasiu. În aceeasi situatie se afla deodorantele pe baza de alaun de amoniu. Acesta este in mod clar un produs de sinteza, insa, daca isi face datoria...
La concentratia utilizata in DeoVis, aceasta sare s-a dovedit a fi mult mai putin deranjanta si daunatoare decat clorhidratul de aluminiu sau triclosanul (agentul antibacterian folosit ca deodorant in unele produse specifice "aluminium free"), fiind chiar confortabil in utilizare, neiritant, fara senzatii neplacute sub brat, etc.
Totodata, am preferat sa inlocuim triclosanul cu argint ca agent antibacterian. Acesta este prezent intr-o serie de deodorante binecunoscute, care au in alcatuirea lor anumite parafine (stearati de felurite tipuri) care mentin triclosanul in apropierea pielii, pentru a valorifica efectul antibacterian al acestuia. Desigur, in formulele respective efectul dezodorizant este pus pe seama extractului din diverse plante (cum ar fi aloe).
Alaunul de potasiu se comercializeaza inclusiv ca si ”deodorant cristal”. Consideram ca utilizarea ca atare in calitate de antiperspirant nu este cea mai buna formula, deoarece aplicarea sa sub forma pura, pe piele, poate fi usor iritanta pe termen lung, caci in cele din urma, este un produs acid-astringent. Argintul si aurul coloidal au un rol regenerator, antioxidant si antibacterian.
În compozitie este utilizat circa 40% argint coloidal de concentratie 15 ppm si 40% aur coloidal de 10 ppm. Alantoina si gelul de aloe, utilizate in compozitie maresc rezistenta pielii la iritatii. În plus, agentii de gelifiere sunt naturali, in preparare nefiind folosite geluri carbomerice, ci guma de xantan, o polizaharida produsa printr-un proces de fermentatie, utilizata (din pacate) si in alimentatie in mod curent. Parfumurile sunt utilizate in cantitati limitate, pentru a nu deveni iritante, datorita faptului ca sunt uleiuri volatile naturale. Aceasta face ca persistenta aromei sa fie redusa la ordinul minutelor, rezultatul fiind doar o buna dezodorizare, care poate fi completata cu parfumul preferat de catre fiecare.
Deodorantele DeoVis se pot comanda cu urmatoarele arome: ylang-ylang, brad, spearmint, lavanda, potrocale, lamaie. În mod tipic, persistenta efectelor acestui deodorant este de 8-12 ore, in functie de persoana si de condtiile ambiante. Atentie! Desi alaunul si alantoina si gelul de aloe din compozitie faciliteaza inchiderea taieturilor pielii, recomandam a se utiliza cu precautie pe pielea proaspat rasa.

Mod de pastrare: Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Contraindicatii: Folosirea acestui produs nu este indicata persoanelor alergice la una din componente. A se folosi cu prudenta pe pielea proaspat rasa sau cu leziuni.

Compozitie:
Aqua, Argentum Metallicum, Aurum Metallicum, Potassium Alum, Xanthan Gum, Jasminum Officinale Oil.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Apa
Argint coloidal
Aur
Potasiu
Iasomie

Alte produse similare

Crema antibacteriana,… AQUANANO
Crema antibacteriana,…
AQUANANO
Crema cu amigdalina,… AQUANANO
Crema cu amigdalina,…
AQUANANO
Crema cu venin… AQUANANO
Crema cu venin…
AQUANANO
Crema hidratanta,… AQUANANO
Crema hidratanta,…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant deovis… AQUANANO
Deodorant deovis…
AQUANANO
Deodorant spray… AQUANANO
Deodorant spray…
AQUANANO
Elixir AQUANANO
Elixir
AQUANANO

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ulei aromaterapie mosc
10ml SOLARIS

7.61 lei
Deodorant deovis cu iasomie de la AQUANANO are un gramaj de 75ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.06 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria si contine apaargint coloidal, aur, potasiu, iasomie, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Deodorant deovis cu iasomie 75ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la AQUANANO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.