Detox gel curatare ten normal.gras 200ml ELMIPLANT

Producator: ELMIPLANT
Brand: ELMIPLANT
Forma prezentare: crema, 200 ml
Pret magazine: 26.39 lei
Pret remediu.ro:
22.95 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Indicații

Gelul pentru curățare elmiplant DETOX, îmbogățit cu cărbune 100% natural, curață, detoxifiază și întinerește tenul.

Acțiune

Datorită formulei sale avansate, cu un conținut de 94% ingrediente de origine naturală, îndepărtează eficient impuritățile, ca un magnet, în timp ce dezvăluie strălucirea pielii și ajută la menținerea nivelului optim de hidratare. Datorită formulei sale fără săpun, nu usucă pielea și ajută la menținerea catifelării naturale.

Mod de utilizare

Aplică zilnic pe pielea umedă, masând ușor prin mișcări circulare. Evită zona delicată a ochilor. Clătește cu apă călduță.

Ingrediente active

HYDRO NUTRIENT 24H previne uscarea pielii, asigurând hidratare imediată și de durată și confort pielii.
HYDRO NUTRIENT 24H este un complex hidratant avansat, ce combină puritatea ingredientelor naturale cu cele mai noi tendințe din cosmetologie ce oferă hidratare imediată ce durează până la 24H.

Conferă pielii îngrijire deosebită, accelerând procesul de hidratare chiar la sursă, datorită ingredientelor active naturale conținute (zaharuri din fructe și plante) dar și datorită Factorilor Naturali de Hidratare care sunt sintetizați natural și localizați în epidermă (Acidul Hialuronic).

În plus, redă hidratarea straturilor epidermei, previne pierderea de apă și crește capacitatea proprie a pielii de a reține apă, conferind suplețe.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Crema de maini nutritiva
100ml ELMIPLANT

13.75 lei
Filtre tigari targuard
30gr TARGUARD

8.00 lei
Detox gel curatare ten normal.gras de la ELMIPLANT are un gramaj de 200ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 22.95 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijirea tenului si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Detox gel curatare ten normal.gras 200ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ELMIPLANT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.