Detox suplu 120cps HERBAGETICA

Producator: HERBAGETICA
Brand: HERBAGETICA
Forma prezentare: capsule, 120 buc
Pret vechi: 66.95 lei
- 6%
Pret remediu.ro:
62.93 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
6 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Contribuie la:
stimularea activitatii glandei tiroide
-   intensifica metabolismul general si creste rata metabolismului bazal
mentinerea greutatii corporale normale
-   reduce proportia de tesut adipos
-   mentine apetitului alimentar normal
mentinerea valorile normale ale colesterolului LDL si ale trigliceridelor
protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, neutralizand radicalii liberi
detoxifierea organismului

Indicatii (in baza studiilor stiintifice recunoscute international):

Se utilizeaza ca adjuvant in:

  • obezitate, ingrasare
  • apetit alimentar excesiv
  • colesterol marit, trigliceride marite
  • dismenoree, chisturi ovariene, sindromul ovarelor polichistice
  • tromboflebita, tromboze recidivante
  • efeminare la barbati
  • colon iritabil
  • bulimie
  • hipotiroidie


Detox Suplu in cura de slabire
Principalul ingredient care sta la baza acestui produs este alga bruna Kelp (Fucus vesiculosus). Studiile stiintifice arata ca aceasta alga, detoxifica organismul si ajuta la pierderea kilogramelor in plus pe mai multe cai:
1.  Arderea mai intensa a caloriilor – cercetarile facute in Statele Unite, la un spital din New Mexico, au aratat ca administrarea de Kelp duce la cresterea activitatii glandei tiroide, ceea ce determina intensificarea metabolismului.
2.  Scaderea poftei de mancare – fibrele alimentare continute de catre Kelp se dilata de peste 4 ori in stomac, ceea ce va crea o senzatie de satietate, chiar si atunci cand ingeram cantitati mai mici de alimente.
3.  Blocarea absorbtiei grasimilor saturate – fibrele continute de catre aceasta alga bruna, precum si unele polizaharide din compoztia sa, se leaga de moleculele de grasime, care nu vor putea fi astfel digerate de catre organism.
4.  Reglarea activitatii gonadelor – Kelpul este printre foarte putinele plante medicinale care inhiba secretia in exces a hormonilor feminini. De foarte multe ori formarea tesuturilor adipoase inestetice, precum si cresterea apetitului alimentar si a tendintei spre sedentarism, apare pe fondul hipersecretiei de hormoni feminini (estrogeni).
Chitosanul este o polizaharida cu efecte extrem de complexe asupra sanatatii si este obtinuta din chitina. Aceasta din urma este extrasa din crustaceele aflate pe cale de degradare, printr-un proces numit deacetilare. Efectul algei Kelp in curele de slabire este sustinut de chitosan, un ajutor de nadejde in lupta impotriva kilogramelor, fiind ideal pentru slabitul constant si sigur. Pana in prezent este singura substanta naturala cunoscuta ce contine fibre active cu sarcina pozitiv-alcalina, avand functii similare colagenului (substanta cu efect intineritor, cu proprietati benefice asupra pielii, articulatiilor, prostatei, muschilor), dar si a fibrelor vegetale (substante nedigerabile, care absorb grasimile si detoxifica). În plus, este un bun detoxifiant imbunatatind totodata functiile hepatice si atrage, iar ulterior elimina din organism sarurile metalelor grele: cadmiu, plumb, coloranti chimici, substante medicamentoase, etc.
Cele 2 alge verzi albastre, Chlorella si Spirulina, care au un continut ridicat de nutrienti, ajuta la echilibrarea sistemului endocrin si favorizeaza pierderea in greutate prin reducerea apetitului. Fiecare dintre ele contine peste 50% proteine si alte substante nutritive esentiale care contribuie la echilibrarea deficientelor nutritionale, echilibrarea hormonala si normalizarea activitatii insulinei.

Compozitie/1 capsula::
Kelp (Fucus vesiculosus)………………………………….………………..280 mg
Chitosan HD……………………………………………………………………24 mg
Spirulina (Spirulina maxima) cu minim 60% proteine ………………………………………………………………….24 mg
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) cu minim 50% proteine ……………………………………………………………21 mg

Administrare:
De regula, se iau cate 2-3 capsule inaintea meselor principale. Doza maxima 16 capsule pe zi.

Precautii si contraindicatii:
Poate interactiona cu produse anticonvulsivante, anticoagulante, antiagregant-plachetare, heparina cu densitate redusa si agenti trombolitici, la administrare concomitenta. Contine un produs pe baza de crustacee. Acest produs nu va fi administrat in timpul sarcinii si alaptarii. In cazul depasirii de cateva ori a dozei recomandate, pot aparea simptome asemanatoare hipertiroidiei, cu tremur al membrelor, cresterea pulsului si a tensiunii arteriale. Administrarea, fara intrerupere, pe o perioada de timp mai lunga de 60 zile poate duce la scaderea excesiva a  greutatii corporale.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Kelp280.00mg
Chitosan24.00mg
Spirulina24.00mg
Chlorella21.00mg

Alte produse similare

Circulation blend… SOLARAY
Circulation blend…
SOLARAY
Female hormone… SOLARAY
Female hormone…
SOLARAY
Hormone blend sp-1 SOLARAY
Hormone blend sp-1
SOLARAY
Kelp with folic… SOLARAY
Kelp with folic…
SOLARAY
Kidney blend sp-6 SOLARAY
Kidney blend sp-6
SOLARAY
Liver blend sp-13 SOLARAY
Liver blend sp-13
SOLARAY
Memory blend sp-30 SOLARAY
Memory blend sp-30
SOLARAY
Prostate blend… SOLARAY
Prostate blend…
SOLARAY
Skin blend sp-4 SOLARAY
Skin blend sp-4
SOLARAY

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Colon health
100cpr PRO NATURA

54.96 lei
Ulei esential de oregano
30cps VITACARE

63.20 lei
Complex digestiv b010
70cps FAVISAN

23.93 lei
Detox suplu de la HERBAGETICA are un gramaj de 120cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 66.95 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria si contine kelpchitosan, spirulina, chlorella, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Detox suplu 120cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBAGETICA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre kelp: