Dibi-12 suport antidiabet 30cps BIO VITALITY

Producator: AMALBO CONSULTING
Brand: BIO VITALITY
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret vechi: 71.41 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
66.41 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Abordarea ayurvedica in tratamentul diabetului zaharat indica doua categorii de plante: cele cu proprietati hipoglicemiante si cele care refac sistemul de producere al insulinei, produsa de pancreas si responsabila de metabolizarea glucozei.
Un rol important in reglarea concentratiei de zahar in sange il are radacina de Gurmar (Gymnema sylvestre) care in hindusa descrie cel mai bine utilizarea principala a plantei si anume "distrugatorul de zahar". Este folosita in medicina ayurvedica de mii de ani pentru a trata diabetul zaharat, avand efect regenerativ asupra celulelor beta pancreatice, imbunatatind absorbtia glucozei in celule prin stimularea ficatului.
Reducerea nivelului de zahar din sange este realizata si de Karela - castravetele amar - cu proprietati hipoglicemiante si antidiabetice datorita polipeptidului P supranumit si "insulina verde". Parametrii biochimici urmariti in studii de specialitate au aratat ca si Mamajjaka, Pterocarpus marsupium sau Wrightia tomentosa reduc atat glucoza din sange, cat si nivelul de insulina. Se alatura doua herbominerale deosebite Asphaltum - o rasina care contine 85 de minerale in forma ionica, aminoacizi fosfolipide, enzime, fitohormoni, substante antibiotice si antifungice naturale si scoarta de Syzgium cumini care contine fier, calciu, magneziu, zinc, sodiu si fosfor.
Bolnavii de diabet au imunitatea scazuta, de aceea s-au adaugat Guduchi si fructele de AMLA, Azadirachta indica, Bael si Plumbago Zeylanica cu actiune medicinala si farmaceutica deosebita avand actiune imunomodulatoare, antimitotica, antiinflamatorie, fitoncida si fungicida. Binecunoscuta Bibihitaki sau "cea care te tine departe de boli", una dintre cele mai laudate plante ayurvedice ce compun Triphala, reface functiile digestive, are actiune antiinflamatoare si reprezinta un excelent factor hepato-protector.
Compozitia in ansamblu previne progresul bolii si aparitia complicatiilor specifice pacientilor cu diabet zaharat. Administrat in mod continuu ajuta la prevenirea aparitiei neuropatiilor diabetice.

Ingrediente/capsula - extracte din:
Terminalia Belerica 125 mg, Gymnema Sylvestre 71.5 mg, Syzygium Cumini 71.5 mg, Emblica Officinalis 62.5 mg, Wrightia Tomentosa 41.75 mg, Momordica Charantia 35.75 mg, Plumbago Zeylanica 25 mg, Aegle Marmelos 20.75 mg, Azadirachta Indica 15.75 mg, Tinospora Cordifolia 12.5 mg, Curcuma Longa 10 mg, Enicostemma Littorale 6.25 mg, Pure Shilajeet 3.25 mg, Pterocarpus Marsupium 1.50 mg.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.
Dibi-12 suport antidiabet de la BIO VITALITY are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 71.41 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Sanatatea inimii si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Dibi-12 suport antidiabet 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la BIO VITALITY ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.