Digestie usoara d57 30cps FARES

Producator: FARES
Brand: FARES
Forma prezentare: capsule, 30 buc
Pret magazine: 31.51 lei
Pret remediu.ro:
27.40 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

DIGESTIE UÅžOARA – D57
30 capsule a 400 mg
Favorizeaza o digestie sanatoasa.

INGREDIENTE/CAPSULA:
-fructe de coriandru (Coriandri fructus)
-frunze de dafin (Lauri folium)
-rizomi de obligeana (Calami rhizoma)
-radacina de gentiana (Gentianae radix)
-rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma)
-extract uscat de Carica papaya standardizat in papaina 40 mg
-extract uscat de Ananas comosus standardizat in bromelaina 40 mg
-seminte de mustar (Sinapis albae semen)
Învelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.
Fructul de papaya, supranumit si “fructul ingerilor” este originar din America Centrala si de Sud. El contine o enzima numita papaina care are puternice proprietati proteolitice (ajuta la digestia proteinelor), avand efecte asemanatoare pepsinei (enzima secretata la nivelul stomacului). Papaya stimuleaza si secretia biliara care contribuie la digestia lipidelor. Regleaza activitatea secretorie a stomacului, vezicii biliare, ficatului si pancreasului.
Ananasul se presupune ca este originar din America de Sud, iar de acolo a fost adus in Caraibe, unde a fost descoperit de Cristofor Columb. În ananas se gaseste bromelaina – o enzima capabila sa degradeze proteinele, care este eficienta in digerarea rapida a substantelor nutritive.
Coriandrul, planta de origine mediteraneana, este cultivat pentru fructele sale parfumate, mult utilizate pentru condimentarea alimentelor. Datorita proprietatilor stomahice, carminative, antispastice se foloseste ca tonic al stomacului si intestinelor, pentru stimularea poftei de mancare si reducerea balonarii.
Ghimbirul este un condiment raspandit in intreaga lume. În Europa Evului Mediu se credea ca vine din gradinile Edenului. Este un foarte bun stimulent digestiv, contribuie la eliminarea gazelor si senzatiei de greata, creste pofta de mancare, stimuleaza metabolismul.
Obligeana are proprietati tonic-aperitive, eupeptic-amare, favorizeaza eliminarea gazelor intestinale si reducerea balonarii. Se foloseste ca stimulent al secretiei gastrice si biliare marind pofta de mancare si imbunatatind capacitatea de digestie.
Gentiana contine principii amare care stimuleaza secretia salivei, a sucurilor gastrice si intestinale, stimuleaza contractia vezicii biliare si evacuarea bilei in intestin, ajutand la realizarea unei digestii normale.
Mustarul alb este un condiment folosit adesea la prepararea mancarurilor. Stimuleaza secretia gastrica, are actiune laxativa normalizand tranzitul intestinal.

BENEFICII ALE UTILIZARII:
-stimuleaza digestia alimentelor prin continutul in enzime vegetale fiind util in cazul unei digestii lente, a unei aciditati reduse la nivel gastric, sau dupa mese copioase
-carminativ (ajuta eliminarea gazelor intestinale), reduce balonarea
-inlatura senzatia de greata
-reduce disconfortul abdominal postprandial (dupa servirea mesei)
-creste apetitul

ATENÅ¢IONARI:
Nu se recomanda copiilor sub 12 ani, in caz de ulcer gastro-duodenal activ si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Contine mustar.

SARCINA ÅžI ALAPTARE:
Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

EFECTE SECUNDARE ÅžI INTERACÅ¢IUNI:
La dozele recomandate nu au fost semnalate interactiuni si efecte secundare.

MOD DE ADMINISTRARE:
1-2 capsule dupa mesele principale.
Produsul se poate administra la nevoie.

ASOCIERI RECOMANDATE:
-pentru stimularea digestiei acest produs se poate asocia cu ceai D-digestie, reteta farm. Farago-D41, ceai Digestiv-D65, sau ceai Digestie usoara.

SFATURI PRACTICE DE DIETA ÅžI STIL DE VIAÅ¢A:
Apetitul alimentar este un indiciu al starii de sanatate a organismului. Scaderea apetitului ne poate indica o stare de devitalizare a organismului, prezenta stresului, a unei depresii usoare sau poate fi indiciul unei afectiuni mai grave. Efectele adverse ale unor medicamente pot consta in scaderea apetitului. O lipsa indelungata a apetitului alimentar este un motiv pentru prezentarea la medic.
Pentru a stimula pofta de mancare recomandam o dieta care sa cuprinda o hrana din produse naturale (fara conservanti, coloranti, arome sintetice), consumate ca atare in stare cruda, cum e cazul fructelor, produselor apicole (miere, polen, apilarnil), a legumelor, a produselor lactate sau  preparate cat mai simplu (prin fierbere, la aburi, coacere, fermentare si macerare). Se va evita consumul alimentelor prajite, a zaharului alb, a cafelei.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Coriandru
Dafin
Obligeana
Gentiana
Ghimbir
Papaya40.00mg
Ananas40.00mg
Mustar

Alte produse similare

Sirop Vermicin… FARES
Sirop Vermicin…
FARES
Ceai pentru curatarea… FARES
Ceai pentru curatarea…
FARES
Ceai pentru curatarea… FARES
Ceai pentru curatarea…
FARES
Ceai digestiv d65 FARES
Ceai digestiv d65
FARES
Laxativ cu miere… FARES
Laxativ cu miere…
FARES
Ceai de catina FARES
Ceai de catina
FARES
Normocolesterol… DACIA PLANT
Normocolesterol…
DACIA PLANT
Detoxicolon DACIA PLANT
Detoxicolon
DACIA PLANT
Ceai digestie perfecta SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai digestie perfecta
SPECIALISTII PLANTELOR

Parerile clientilor

Sunt foarte multumiță de acest produs de la fares - digestie ușoară!!! Îl folosesc de o perioadă mai lungă de timp și doar atunci când este necesar si la mine are efect. Il recomand cu drag!!!
scrisa de Anamaria / 27.03.2020 12:21

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Pastura
100gr ALBEENA

43.00 lei
Colagen pur din somon salbatic
90cps PROVITA

91.66 lei
Digestie usoara d57 de la FARES are un gramaj de 30cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 27.40 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Digestie si contine coriandrudafin, obligeana, gentiana, ghimbir, papaya, ananas, mustar, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Digestie usoara d57 30cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FARES ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre coriandru: