Dizolax 60cps INDIAN HERBAL

Producator: INDIAN HERBAL
Brand: INDIAN HERBAL
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret vechi: 53.09 lei
- 9%
Pret remediu.ro:
48.31 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Dizolax este un laxativ natural ce favorizeaza reglarea frecventei scaunelor fara a exercita o presiune marita asupra intestinelor. Printre efectele sale se numara si normalizarea peristaltismului si a tranzitului intestinal. Purifica organismul prin eliminarea pe cale naturala a toxinelor existente in colon, inlaturand astfel senzatia de greutate, oboseala, sau apatie.

Ajuta la eliminarea produsilor reziduali (proveniti din hrana incomplet digerata) de pe tractul digestiv. Ajuta la distrugerea oxiurilor si bacteriilor si impiedica depunerea fungilor, parazitilor pe peretii intestinali. Reduce balonarea si flatulenta.

Reface micro-fisurile si micro-leziunile de-a lungul tractului digestiv, cauzate de constipatie, ajutand la vindecarea tesuturilor, eliminand in acelasi timp senzatiile de durere asociate.

Toate aceste efecte favorizeaza imbunatatirea generala a procesului digestiv.

In Ayurveda se considera ca una dintre cauzele principale ale migrenei este constipatia. In cazul constipatiei, toxinele stagnante in colon sunt preluate de sange si reintroduse in circulatie. Din aceasta cauza sangele nu mai poate aduce un aport suficient de oxigen catre creier iar efectul imediat este instalarea migrenei. Dizolax sustine diminuarea intensitatii migrenelor cauzate de constipatie.

Disclaimer: produsul nu substituie o alimentatie corecta si un regim de viata sanatos si echilibrat! Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.

Ingrediente: Amomum Subulatum, Boerhaavia Diffusa, Cassia Angustifolia, Cuminum Cyminum, Eclipta Alba, Ferula Narthex, Foeniculum Vulgare, Piper Nigrum, Ptychotis Ajowan, Punica Granatum, Rosa Damascena, Terminalia Chebula, Sauvarchala.

Cassia Angustifolia: un purgativ puternic utilizat in tratarea constipatiei si care actioneaza prin stimularea peristaltismului intestinal.

Ferula Narthex: reduce crampele abdominale cauzate de flatulenta precum si afectiunile spasmodice ale intestinelor. Are un puternic efect antihelmintic.

Ptychotis Ajowan: semintele sunt folosite in tratarea constipatiei, indigestiei, flatulentei, dispepsiei, elimina durerile intestinale si au un efect general de imbunatatire a digestiei.

Doza recomandata pentru consumul zilnic: Cate 1-3 capsule, o data pe zi, seara. 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Punarnava
Senna
Chimion
Bhringaraj
Fenicul
Piper
Rodie
Apa de trandafir
Haritaki
Cardamom
Ferula narthex
Ajwain
Sauvarchala

Alte produse similare

Plusprin liver INDIAN HERBAL
Plusprin liver
INDIAN HERBAL
Kidney tone up INDIAN HERBAL
Kidney tone up
INDIAN HERBAL
Herbo prostat INDIAN HERBAL
Herbo prostat
INDIAN HERBAL
Prosthyroid INDIAN HERBAL
Prosthyroid
INDIAN HERBAL
Prosthyroid INDIAN HERBAL
Prosthyroid
INDIAN HERBAL
Circutab INDIAN HERBAL
Circutab
INDIAN HERBAL
Guggul formula INDIAN HERBAL
Guggul formula
INDIAN HERBAL
Guggul formula INDIAN HERBAL
Guggul formula
INDIAN HERBAL
Liv clean INDIAN HERBAL
Liv clean
INDIAN HERBAL

Parerile clientilor

Maxime rezultate, un produs foarte bun pentru pretul lui
Foarte multumita. Foloseam Colon Cleanser de la Organika, am renuntat si acum folosesc acest produs - maxime rezultate!
scrisa de Denisa / 08.05.2019 17:25
Inutil
Zero
scrisa de Plesea / 08.10.2017 21:41

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Astragalus 9000
60cps PROVITA

87.88 lei
Femitone
60cps INDIAN HERBAL

62.74 lei
Wild yam root
100cps NATURES WAY

76.08 lei
Dizolax de la INDIAN HERBAL are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 53.09 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Digestie si contine punarnavasenna, chimion, bhringaraj, fenicul, piper, rodie, apa de trandafir, haritaki, cardamom, ferula narthex, ajwain, sauvarchala, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Dizolax 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la INDIAN HERBAL ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre punarnava:

Nu am gasit vreun articol relevant.