Dulcisor - indulcitor stevia - cuburi 30buc SWEETERIA

Producator: SWEETERIA
Brand: SWEETERIA
Forma prezentare: solid, 30 buc
Pret magazine: 22.85 lei
Pret remediu.ro:
19.87 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Indulcitor de ultima generatie obtinut din extract, de inalta puritate, din frunze de Stevia Rebaudiana si eritritol (obtinut din porumb).Multumita procesului inovator de productie, cele doua ingrediente vegetale fuzioneaza intr-un singur cristal cu gust omogen, oferind consumatorului experienta unui inlocuitor perfect al zaharului sau al indulcitorilor artificiali.

– 1 cub Dulcisor (2,5 g) = 1 lingurita zahar (5 g)

Cantitate: 75gr

Ingrediente Amestec din extract, de inalta puritate, din frunze de Stevia Rebaudiana (max 4%) si eritritol (obtinut din porumb).

Conditii depozitare in loc intunecos, uscat, racoros, la maxim 24 grade C.

Valori nutritionale (100 gr):
Grasimi: 0gr
Glucide totale: 96gr
din care zaharuri: 0gr
Polioli: 96gr
Fibre: 0gr
Proteine: 0gr

Supliment meditatie

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.
Dulcisor - indulcitor stevia - cuburi de la SWEETERIA are un gramaj de 30gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.87 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Sare, zahar si indulcitori si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Dulcisor - indulcitor stevia - cuburi 30gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la SWEETERIA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.